• DOLAR 32.576
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2461.574
  • ...
MEM Müdürü:"Bu çocukların hem anası, hem babasıyız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 


BİNGÖL- Merkezde bulunan pansiyonlu okullarda görev yapan idareci ve belletmen öğretmenlerle, pansiyon sorunlarının görüşüldüğü toplantıda bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, öğrencilere sahip çıkarak, "Biz bu çocukların hem anası, hem babasıyız." dedi.

 

Pansiyonlarda görevli belletmen öğretmenlerin görevleri ile pansiyon sorunlarının tartışıldığı toplantıya, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve pansiyonlu okullardan 213 idareci ile belletmen öğretmenler katıldı.

 

TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi Konferans Salonu`nda düzenlenen toplantıda konuşan Sarı, pansiyonların önemine değinerek, "Eğitim birlik, beraberlik, sevgi işidir. Çocuklarımızı sevgi ile eğitelim, söz konusu pansiyon olunca sevgiyi iki katına çıkaralım. Bu okullarımızdaki çocuklarımız ailelerinden bize teslim edilmiş birer emanettir. Onların sıkıntısı, derdi, bizim derdimizdir. Biz bu çocukların hem anası, hem babasıyız. Hepimiz daha çok çalışacak, bu çocuklarımızın geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemelerini sağlayacağız. Pansiyonlarda kalan öğrencilerimizin barınma, yeme ve içme gibi ihtiyaçlarının yanında, ilgi ve sevgiye de ihtiyaçlarının olduğunu unutmamalıyız. Burada eğitim gören çocuklarımızın her derdiyle ilgilenmek durumundasınız. Onları sevgi ortamı içinde yetiştirmeye çaba göstermeliyiz" şeklinde konuştu. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir