• DOLAR 32.579
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2460.243
  • ...
İslam düşmanları tüm gücüyle İslam`a saldırıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL- İnsani Yardım Vakfı İHH`nın genel merkezinde "Suriye`ye Hayatın Nabzı" sloganıyla yola çıkacak olan yardım konvoyu için basın toplantısı gerçekleştirildi. Basın toplantısında bir konuşma yapan Uluslararası Müslüman Âlimler Birliği Genel Sekreteri Ali Karadagi, zalimlerin tüm gücüyle İslam`a karşı gerçekleştirdikleri saldırılar karşısında Müslümanların birlik olması gerektiğine dikkat çekti.

Suriye`deki son saldırılara ve yaşanan son zulümlere dikkat çekilen toplantıda Suriye için uluslararası yardım çağrısında bulunuldu.

Birlik olmak zorundayız
Basın toplantısında konuşan İHH Başkanı Bülent Yıldırım, "Bizim bir direniş hattımız var. Bu, Suriye`de Esed`e karşı, Mısır`da Sisi`ye karşı, Filistin`de İsrail`e karşı durmaktır. Filistin`e, Suriye`ye ve Mısır`a yardım eden Türkiye`yi linç etmeye çalışıyorlar. Birlik olmak zorundayız. İslam dünyası 300 yıldır iltica-ölüm-hapisle yaşadı. Aklımızı kullanıp plan yapmanın zamanı geldi. Dostu düşmanı iyi tanımalıyız. Suriye`de yolumuzu kapatanlar oluyor. Bütün bu engelleri aşıp yardım ulaştırabiliyorsanız gerçek yardım kuruluşusunuz demektir. Bizim anlayışımıza göre yardım kuruluşu hava gibidir, su gibidir. En küçük delikten girip mazlumlara yardımını dağıtır" diye konuştu.

İslam düşmanlarına karşı birlik olalım
Âlimler Birliği olarak 85 üye bu çalışmaları her tarafa yaymaya gayret ettiklerini ifade eden Uluslararası Müslüman Âlimler Birliği Ğenel Sekreteri Ali Karadagi, "Bizler Öncelikle kendimizi terbiye etmek zorundayız. Birbirimize nasihat etmek zorundayız.
 
Muhakkak ki birbirimizin yanlışlarını düzeltebilirsek ayağa kalkabiliriz. İkinci dünya savaşından bu yana İslam`a ve Müslümanlara karşı çalışmalar başlamıştır. İslam`ı yıkmak için uğraşlar başlamıştır. Bizler muhakkak ki bunlara karşı kendimizi terbiye edeceğiz. Onlar her şeyleri ile bize saldırıyorlar. Parasıyla gücüyle her şeyiyle bize karşı bir saldırıdalar. Bizler bunlara karşı duralım ve bunlarla çarpışalım" dedi. (Enes Durmaz / Erkan Yavuz/ İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir