• DOLAR 32.443
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2442.068
  • ...
"Belediye önlerinde bekleme dönemi bitecek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - HÜDA PAR, Ceylanpınar İlçe Belediye Başkan adayını tanıtma programı düzenledi. Araçlardan oluşan uzun konvoy ilçe içerisinde dolaştıktan sonra parti ilçe binası önüne geldi. Programa HÜDA PAR Mardin il Başkanı Şehmus Akman ile Viranşehir Belediye Başkan Adayı Yakup Esmer de katıldı. Programda HÜDA PAR Mardin il Başkanı Şehmus Akman ile Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Metin Demir birer konuşma yaptılar.

Ceylanpınar Belediye başkan adayı Metin Demir, Ceylanpınar'ın sorunlarını giderecek çok güzel projelerinin olduğunu belirterek bu projelerle halkının karşısına çıkacaklarını ve kendilerini anlatacaklarını söyledi.

Haksızlıkları gidereceklerini belirten Demir, "Bu adaletsizliklerin önüne geçmek için her mahallede komisyonlar kuracağız. Aynı şekilde köylerde de bu komisyonları kuracağız. Mahallenin bütün sorun ve sıkıntıları birinci ağızdan araya torpiller ve kayırmalar girmeden belediyemize ulaştırılacak. Bu komisyon mahallenin fakirinden tutun okuyan öğrencilerine kadar, çöp sorunundan sokakların bütün sorunlarına kadar tüm sorunlarını birinci ağızdan belediyemizle paylaşacaklar. Belediye Başkanımız veya başkan yardımcımız ayda en az bir defa komisyondaki kişilerle tüm sorunları görüşeceklerdir. İnsanlar artık belediyenin önüne gelip beklemeyeceklerdir. Aynı şeyi köyler içinde düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Ceylanpınar'ın etrafı çiftlik olduğundan dolayı Guantanamo Hapishanesine döndüğünü ifade eden Demir, "Biz belediyeyi sizlerle birlikte yöneteceğiz. Sizi yanımıza alarak bu işi yapacağız. Birlikte güç alacağız, birlikte hak isteyeceğiz, birlikte projeler üreteceğiz. Belediye yetimin malıdır. Biz yetim malını koruduğumuz gibi koruyacağımıza size söz veriyoruz. Bunun dışında biz sizlere boş vaatlerde bulunmuyoruz. Halkımıza yalan söylemeyeceğimizin sözünü veriyoruz ve halkımızı hiçbir zaman aldatmayacağız." diye konuştu.

Program yapılan duanın ardından sona erdi. (Osman Gülebak - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir