• DOLAR 32.493
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2442.15
  • ...
Batman SGK'dan çalışanlara 'Motivason, Stres' semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - SGK Batman İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Dr. Ala Elcircevi'nin eğitici olarak katıldığıı, 'Motivasyon, Stres Yönetimi, Halkla İlişkiler ve İletişim' semineri saat 10.00'da, Yeni Kültür Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

 

Seminer öncesi bilgi veren SGK İl Müdürü Sefa Tatlısu, "Sosyal Güvenlik Kurumu vatandaşlarımızın tamamının yaşamları süresince işletmelerimizde faaliyetleri boyunca zorunlu olarak ilgilendiren kamu kurumu olup sunmuş olduğumuz hizmetlerde genellikle halkla birebir ilişki kurmak suretiyle hizmet sunmaktayız." dedi.

 

Personellerinin halkla ilişkiler konusundaki eğitimlerine kurumsal anlamda önem verdiklerini ifade eden Tatlısu, çalışanlarına halka ilişkiler problemleri çözüm noktasında, halkla ilişkiler noktasında hizmet için eğitimi vermek suretiyle gelişimlerini donanımlarını daha üst düzeylere çıkartmak amacıyla bu eğitimi düzenlediklerini söyledi.

 

İnsanın hedefi olmalı ve özgüvenci girişimci olmalı
Kişisel Gelişim Uzmanı Dr.Ala Elcirveci, 'Motivasyon, Stres Yönetimi, Halkla İlişkiler ve İletişim' konulu sunumda bulundu. Başarılı bir devlet memuru olabilmek için sürekli motivasyonun yüksek olması gerektiğini belirten Elcirveci, "İnsanın kenidini motive edebilme yeteneğinin olması gerekiyor." dedi.

 

Konuşmanın devamında başarının yoluyla ilgili bilgiler veren Elcirveci, özellikle başarı, hedef ve özgüven başarmanın önemini görsel bir yöntemle anlattı. Elcirveci devamla, insanın hedefi olmalı ve özgüvenci girişimci olması gerektiğine eğitimin yaşı ve sınırı olmadığını söyledi.

 

Elcirveci konuşmasını şöyle sürdürdü: "Başarının geleceğini bilmesi ve hedefi varsa hedefe odaklanması ve beklediği başarılar ayağınıza geleceğini göreceksiniz. İnsan kendi hayallerini gerçekleştirmek için kendisine özgüveni ve hedefi olmalı her engel çözümü ile birilikte geliyor." ifadelerine yer verdi. (Mehmet Mikyas - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir