• DOLAR 32.542
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2444.345
  • ...
Nusaybin`in 40 Köyünde Elektrik Yok, Çalışma da Yok -FOTO Galeri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Çarşamba günü başlayan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Nusaybin`in köylerine giden 60`a yakın elektrik direğinin devrilmesi nedeniyle, yaklaşık 40 köye 5 gündür elektrik verilemiyor. Devrilen elektirik direkleri için  herhangi bir çalışmanın da yapılmadığı görüldü.
 
Giremeli köyünde oturan bir köylü, "2 gündür köyümüzde kar yağıyor elektrik direklerin tamamı kırılmış elektiriğimiz yok. Hakları yok bizi elektriksiz bırakmaya. 2 gündür elektrik direkleri kırılmış ama herhangi bir çalışma da yok. Galiba niyetleri yok çalışmaya."dedi.
 
Yaklaşık 40 köye elektrik verilmediğini söyleyen Selman Kadaş," 2 gün önce başlayan kar yağışı nedeniyle çoğu elektrik direkleri devrildi. Yaklaşık olarak şu an 40 köye elektrik verilemiyor ve maalesef hiçbir çalışma da yok." dedi
 
Konu ile ilgili yetkililerden alınan bilgiye göre, devrilen elektrik direklerinin onarılması yönünde herhangi bir çalışma olmadığını ve sadece İl Özel idaresi tarafından hasar tespit çalışması yapıldığı öğrenildi.
 
Elektrik arızasının giderilmesi yönünde herhangi bir çalışmanın yapılmadığından yakınan köy sakinleri, böyle giderse 40 köyün 1 ay boyunca elektriksiz kalacağından endişe ediyor. (Halil Akbalık - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir