• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Şehid Alim Abdulkadir Molla`nın İdamına Tepki-FOTO Galeri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADIYAMAN - Adıyaman`da faaliyet gösteren İslami STK temsilcileri tarafından Bengladeş`te idam edilen Abdulkadir Molla`nın için basın açıklaması düzenledi.
 
Demokrasi Parkında düzenlenen basın açıklamasına STK temsilcileri, ile birçok vatandaş katıldı.
 
Basın açıklamasını STK`lar adına okuyan Abuzer Kirişçi, "Bizler Adıyamanlı Müslümanlar olarak Şehit Alim Abdulkadir Molla ve idamı sonrası meydana gelen olaylarda hayatını kaybeden Bangladeşli kardeşlerimizi ve hayatlarını imanlarına şahit tutup, bu yolda da canlarını veren tüm şehit kardeşlerimize ve bu yolun yolcularını selamlıyoruz. Tağutların affını reddedip şahadeti seçenler ve Tağutlar`a boyun eğmeyenler iftiharımızdır. Umarız onların şahadetleri ve çabaları bu ümmete rahmet olur. Bu ümmetin ayağa kalkmasına vesile olur. Allah insanı cennete en fazla götürecek iki şeyin güzel ahlak ve takva olduğunu söylüyor. Takvanın açılımının sorumluluk bilincinin olduğunu ve bu sorumluluğa bütün dünya girdiğini hatta bütün dünya insanlarının girdiğini unutmayalım" dedi.
 
Basın açıklamasının ardından Bangladeş`te idam edilen Abdulkadir Molla ve diğer şehidler için gıyabi cenaze namazı kılındı.
 
Okunan duanın ardından etkinlik sona erdi.(Cihad Çetinkaya - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir