• DOLAR 32.599
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2453.035
  • ...
Zulme Seyirci Kalma!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BU KADAR ZULMÜ SEYREDEN GÖZLERİM,
YARIN RABBİN HURURUNDA NE DİYECEKSİN?

 

Zalimlerin yaptıklarına sessiz kalanların, dua bile etmekten aciz olanların zalimlerden farkı yoktur..
Ninniler ile uyutulması gereken bebeklerin, nükleer gazlar ile uyutulduğu bir dünyada susmak alçaklıktır.Unutulmamalıdır ki çocuklar uyurken sessiz olunur, ÖLÜRKEN değil...!

 

Biz Müslümanlar ne zulümler, ne işkenceler, ne katliamlar, ne baskılar gördük.Sana sesleniyorum büyük şeytan AMERİKA.Sana sesleniyorum siyonist rejim İSRAİL.Sana sesleniyorum İNGİLİZ köpeği SUUD KRALLIĞI.Sana sesleniyorum SİSİ.Sana sesleniyorum ESAD.Sana sesleniyorum bütün dünya..Biz dinimizden asla vazgeçmedik.Tek din İSLAM’dır.Gün birlik olma günü; VAHDET günüdür.Gün hakkı haykırma, Müslüman kardeşinin yanında olduğunu ispat etme günüdür.Gün zalimlerin, katillerin karşısında dimdik durma günüdür.Ve gün Firavunlar karşısında MUSALAR olma günüdür...

 

Ebu Cehil bile Haram Aylarda savaşmaz iken; sen nasıl bir firavunsun ki kendi Müslüman halkını RAMAZAN ayında katletmekten geri durmuyorsun!Bugünkü dikdatörler Ebu Cehilleri, Ebu Lehebleri aratır oldular..Katliamlarında genç, yaşlı, çocuk, bebek ayırt etmeksizin can alıyorlar ve almaya da devam ediyorlar.
Şu dakikalardan itibaren hatta katliamın en başından beri ne İNSAN HAKLARI nede DEMOKRASİ diye birşey kalmıştır.. Batsın sizin demokrasiniz...

 

Bu darbe ve katliamlar karşı susup ta dilsiz şeytan olmayacağız ve heryerde haykıracağız duamızla...

 

YA RAB! Madem ki bu asırda firavunları gösterdin, MUSALARI da göster bize Rabbim...
EY ALLAHIM! Nasıl ki Mısır’ın ilk firavununu SU ile boğdun.Bu firavunları da mazlumların KANLARI ile boğ Rabbim..
Başta Suriye ve Mısır olmak üzere tüm dünyadaki mazlum ve mustazaf Müslümanlara zaferi nasip eyle Allahım.
Bütün Müslümanlara gaflet uykusundan uyanmayı nasip et.Ve tüm dünya Müslümanlarına BİRLİK ve BERABERLİĞİ nasip eyle..Rabbimin yardımı yakındır inşallah..
Selam ve dua ile...

 

İbrahim Özdemir / Diyarbakır - Yaş: 18
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir