• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Tarsus'a yeni hayvanat bahçesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN- Tarsus Berdan Barajı Gölet'i yanında yapılan Hayvanat Bahçesi ile Gençlik Merkezi'ni gezen İlçe Kaymakamı Hasan Göç'e bilgi veren Belediye Başkanı Buthanettin Kocamaz, yapılan iki tesisinde bölgede örnek olduğunu ve sadece Tarsus'a değil bölgeye hizmet vereceğini söyledi.


Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, "Güzel bir hizmet olmuş, başkanımıza teşekkür ediyoruz. Tarsus'un gelecekte Çukurova bölgesinde bir merkez, sosyal ekonomik açıdan iyi bir konuma gelmesi için çok güzel bir adım. Tarsus cazibe merkezi olacak. İnşallah Tarsus'umuz hedefine adım adım yürüyecektir. Emeği geçenlere kutluyorum." dedi.


Tarsus Gençlik Kampı'nın İncirlikuyu Köyü, Berdan Barajı Gölet alanında yapıldığını ve 12-15 yaş arası gençlerin yararlanacağı dile getiren Başkan Kocamaz, "Bu projeler gençlerin ortak mekanları olacak, etüt yapılacak salonları olacak. Her türlü eğitimin verilebileceği ve aynı yaştaki gençlerin Tarsus'un değişik mahallerinde bulunan gençlerin bir hafta süreyle bir arada bulunacağı, birbirlerini tanımalarına vesile olacak. Mevcut hayvanat bahçesinin günümüze göre yetersiz kalması nedeniyle Baraj bölgesine yenisini yaptırıyoruz. İnşaatı bitmek üzere… İnsanlarımız buraya geldiği zaman çocukları ve ailesiyle birlikte güzel bir gün geçirecekler. Hayvanlar doğal ortamda olacak. İki hizmetinde bölgemize hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir