• DOLAR 32.517
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2439.876
  • ...
Pitbull Sahibini Yedi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 İngiltere`de dün akşam benzerine zor rastlanan bir köpek saldırısı olayı yaşandı. Sara hastası olan 27 yaşındaki Emma Bennet kendi köpeği tarafında (Pitbull) vahşice öldürüldü.

Leeds`deki evinde dün akşam yalnız olan Emma Bennet pitbull cinsi köpeği tarafından vahşice öldürüldü. 27 yaşındaki kadının cesedi pazartesi öğleden sonra evinde parçalanmış bir şekilde bulundu.

Emma Bennet`ın komşularının verdiği ifadede gece geç saatlerde çığlık seslerinin duyulduğu ve köpek havlama seslerininde ona eşlik ettiği söylendi. Staffordshire Bull Terrier ve Amerikan Pitbull`u olmak üzere 2 yasaklanmış köpek besleyen 27 yaşındaki kadın köpekleri tarafından parçalanarak yendi.

Adının açıklanması istemeyen bir komşusu Emma`nın epileptik olduğunu ve sokaklarına 2 yıl önce taşındığını belirtti. Sokakğın tenha olduğu bir zamanda eve bir kişinin girdiğini ve ardından köpek saldırma sesleri duyduğunu belirtti.

Polisler mahalledeki tanıklarla konuşup ifade topladığı ve Emma`nın beslediği 2 köpeği evden çıkarıp barınağa götürmek için 15 polisin seferber olduğu belirtildi.

Emma`nın vücudunun otopside incelenmek üzere götürüldü, görgü tanıklarının Emma`yı ambulansa götürülürken gördüğünü iddia ettiği köpek ısırıkları ile dolu bir vücut olduğu açıklandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir