• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
"Ne iş olursa yaparım anlayışı bitmiştir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Konya İş-Kur İl Müdürü Lokman Ceylan ve çalışma arkadaşlarında oluşan bir heyet, Türk-İş Konya İl Temsilcisi Necati Kökat'a ziyarette bulundular.


Ziyaretlerinin bir nezaket ziyareti olduğunu vurgulayan İŞKUR Konya İl Müdürü Lokman Ceylan, "İşçiler bizim için büyük önem taşımaktadır. Onun içinde işçilerin temsilcileri olan sendikalarla işbirliği içinde olmak, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına bu tür ziyaretleri yıl içinde çalışma arkadaşlarımızla birlikte yapmaktayız. Bugün Türk-İş Konya İl temsilcisi Necati Kökat'ı ziyaret ettik. Ziyarette işçilerin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk." ifadelerini kullandı.


Konya İŞKUR İl Müdürü Lokman Ceylan ve çalışma arkadaşlarını konuk etmekten dolayı memnun olduklarını ifade eden Türk-İş Konya İl temsilcisi Necati Kökat ise "Türkiye'nin en büyük sorunlarının başında işsizlik ve mesleksizlik gelmektedir. Özellikle hepimizin temel hedefi aslında işsizliği azaltarak, istihdama katkı sağlamaktır. Tek taraflı bir şeyin yapılması mümkün değildir. 'Ne iş olursa yaparım' anlayışı bitmiştir. Nitelikli insanlar yetiştirilerek, istihdama katmak için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Bu bağlamda çalışmalarımız devam ediyor. Sürekli sizlerle işbirliği içindeyiz. İşbirliğinizden ve çalışmalarınızdan çok memnunuz." şeklinde konuştu. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir