• DOLAR 32.482
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2442.57
  • ...
İstanbul-Bingöl seferini yapan uçak Elazığ'a indi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Edinilen bilgiye göre, dün saat 15.00 Bingöl'e inmesi gereken, Türk Hava Yolları'nın (THY) TK 2648 nolu İstanbul-Bingöl seferini yapan yolcu uçağı, Hava muhalefeti nedeniyle Bingöl Havalimanına iniş yapamadı.

 

Uçak yolcularından Metin Günay, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Türk Hava Yolları TK 2648 nolu İstanbul-Bingöl seferini yapan yolcu uçağına saat 13.20'de bindik. Bingöl'e saat 15.00'te inmemiz gerekiyordu. Bingöl semalarına vardığımızda yoğun bir sis vardı. Uçağımız inemedi. Pilot kaç kez inmek için deneme yaptıysa da bir türlü inemedi. Bingöl semalarında yaklaşık 2 saat kaldık. Bu süre içerisinde yolcular korku dolu anlar yaşadıklarını söyledi. Daha sonra uçağımız acil bir şekilde Elazığ Havalimanına inmek zorunda kaldı. Allah'a şükür sağ-selamet bir şekilde evimize kavuştuk.'' dedi.

 

Bingöl semalarında yaklaşık 2 saat boyunca havada kalan uçak, 13.20-15.00 saatleri arasında aşırı sis ve havaalanında meydana gelen teknik bir arıza nedeniyle Elazığ Havaalanı'na zorunlu iniş yaptı.

 

Havada korku dolu dakikalar geçiren yolcular, karayoluyla akşam saatlerinde Elazığ'dan Bingöl'e getirildi. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir