• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İlkokula "Sevgi Köprüsü"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA- Sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleşen ziyarete, Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Aşkın Bahar, Öğretim Görevlileri Tuğba Uslugil ve Şamil Şen, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Gani Coşkun katıldı.
Sosyal sorumluluk projesinin Yerel Yönetimler Programı Toplum Bilimi dersi kapsamında 60 öğrenciyle gerçekleştirildiğini dile getiren Yrd. Doç. Dr. Aşkın Bahar, "Bu tür sosyal sorumluluk projelerine önem veriyoruz. Çünkü bu projelerin bireysel ve toplumsal duyarlılığı artırmada çok etkili olduğunu düşünüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu proje kapsamında öğrencilerimiz ile köyümüzdeki anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizi kaynaştırmaya çalıştık. Onlarla zaman geçirerek, onların sorunlarını dinledik ve getirdiğimiz kırtasiye, spor ve giyim malzemeleri ile oyuncakları kendilerine hediye ettik." dedi.

Amaçlanan sevgi köprüsünün kurulduğunu söyleyen Mara İlk ve Ortaokulu Müdiresi Dilek Türe Ergün de projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. (İlyas Yavuz-İLKHA)




Bu haberler de ilginizi çekebilir