• DOLAR 32.447
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2443.575
  • ...
HOSAB büyük sıkıntı çekiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BURSA - Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi (HOSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sezgi Erceiş'i ziyaret etti.


Ziyarette konuşan HOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erceiş, HOSAB'ın büyük sıkıntı çektiğini belirterek Başkan Altepe'den biran önce bu sıkıntılara çözüm bulunmasını rica etti.


Erceiş, bulundukları bölgeyi İzmir yoluna bağlayan 6.5 kilometrelik eski yol nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını anlattı. En son 2 trafik kazasının yaşandığı yol hakkında yaşanan sıkıntıların giderilmesi için Başkan Altepe'den ricada bulunduklarını belirten Erceiş, taleplerinin kısa zamanda kabul görmesinden dolayı yaşadıkları memnuniyeti ifade etti.


Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi'ni İzmir yoluna bağlayan 6.5 kilometrelik eski yolun n yenilenerek genişletileceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni yolu bir an önce hizmete alarak bölgeyi rahatlatmak istediklerini söyledi.


Büyükşehir Belediye Başkan Recep Altepe, yönetim olarak sanayicilerin sıkıntılarının bir an önce giderilmesini esas aldıklarını söyledi.


Sanayi bölgelerinin Bursa'ya yakışır hale gelmesi, üretim kenti Bursa'nın sağlıklı şekilde gelişmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Altepe, "Neredeyse ürünlerinin tamamını Avrupa ve Amerika'ya ihraç eden HOSAB'ın da alt yapısının en işlevsel, en sağlıklı şekilde olması gerekiyor. Bizler de bu konuda üzerimize düşeni yapacağız ve başta yol olmak üzere bölgenin yaşadığı problemleri bir bir gidereceğiz." dedi.


Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de, HOSAB üyelerinin büyük sıkıntı yaşadığı yolun Büyükşehir Belediyesi'nin iradesiyle kısa zamanda çözüleceğini belirtti. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir