• DOLAR 32.443
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2441.89
  • ...
DKHB Genel Sekreteri hastane yöneticileriyle vedalaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne bir yıl önce atanan Doç. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu, görevinden ayrılmadan önce hastane yöneticileri ile bir araya geldi.

 

Diyarbakır İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne (DKHB) bağlı 14 hastanenin yöneticilerinin katıldığı toplantıda Doç. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu veda konuşması yaptı.

 

Her yerde halka hizmetin ön planda olması gerektiğini vurgulayan Kurtoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: "Bazı yönetici arkadaşlarımız benim görevden alınmama üzülerek istifa etmek istediklerini söylediler. Ancak hiçbir yönetici arkadaşımın duygusallığa kapılarak vazifesini ihmal etmesini istemiyorum. Arkadaşlarıma tavsiyem son ana kadar görevinizi yapın. Çünkü sizlerin vazifeyi ihmal etmesi hastalarımızın mağdur olmasına neden olur. İşleyiş içerisinde, işlerin daha iyi gitmesi açısından sizleri kırmış olabiliriz. Hakkınızı helal edin. Her zaman hizmeti ön plana alalım. Biz yönetici olarak hep zahire baktık, hainlere karşı dahi hoşgörülü olduk. Bizlere karşı beslemiş oldukları hainleri ve kini Allah havale ettik." şeklinde konuştu.

 

Kurtoğlu yaptığı konuşmanın ardından yönetici ve personellerle tek tek vedalaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi. (Ömer Yasin Ergin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir