• DOLAR 32.517
  • EURO 34.99
  • ALTIN 2435.04
  • ...
YAR DER`den Fakir Öğrencilere Kitap Yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Şanlıurfa Yardımeli Derneği (YAR-DER) yardım çalışmalarına devam ediyor. YAR DER, Mehmet Hacı Bozanoğlu İlköğretim Okulu ile Gap ilköğretim Okulu`nda test kitapları, yaprak test ve fasiküllerden oluşan bin adet kitap dağıttı.

Bir hayır sahibinin kendilerine bağışladığı kitapları dağıtmak için okul müdürleriyle görüşen dernek yetkilileri müdürlerin onayından sonra okula giderek kitapları öğrencilere dağıttı.
 
Hacı Bozan İlköğretim Okulu Müdür Baş Yardımcısı Metin Coşkun kendilerine yapılan yardımlardan dolayı çok sevindiklerini bu yardımı yapan hayır sahibine ve aracı olan YAR-DER`e çok teşekkür ettiğini söyledi.

Kedilerine bir hayırsever tarafından bağışlanan kitapları kenar mahallelerde bulunan fakir ve mağdur öğrencilere dağıttığını söyleyen Şanlıurfa YAR DER Başkanı İ.Halil Bilen, "Tespit Komisyonumuz derneğimize bağışlanan bin adet kitap için Eyyübiye ve Süleymaniye Mahallelerinde iki okul tespit ettiler. Bizde bu kitapları öğrencilere dağıtmaya çalışıyoruz. Hayırsever kardeşimizden Allah razı olsun. Tüm duyarlı kardeşlerimizi ellerinden geldiğince yardım yapmaya davet ediyoruz. Çünkü kitap dışında da bine yakın fakir ailemiz var. Biz periyodik olarak bu ailelere yardım ulaştırmaya çalışıyoruz. Daha iyi bir şekilde hizmet etmek için duyarlı kardeşlerimizi bekliyoruz." diye konuştu. (Osman Gülebak-İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir