• DOLAR 32.248
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2504.619
  • ...
Arınç sessizliğini Bozdu: Bizi Saf mı Sannediyorlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Arınç`ın yakın çevresine, kendisini öven yazıları kastederek `Yıllardır düşmanca yayın yapan gazeteler ve yazarlar bize methiye diziyor. Bizi saf mı zannediyorlar` dediği iddia edildi.

Öte yandan Başbakan Erdoğan, Diyarbakır ziyaretine Bülent Arınç`ı da dahil etti, ikilinin uçakta görüşeceği belirtiliyor.
Öğrenci evi haberini yalanlayan sonrasında da Başbakan Erdoğan`ın açıklamalarıyla zor durumda kalan Arınç, gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Arınç`ın sitemi sonrası AK Parti`de kriz olduğu ve Arınç`ın her an istifa edebileceği yorumları medyada yer almıştı. Tartışmaların odağındaki isim bugün Yeni Şafak`ın manşetindeydi.

Arınç`ın "Bizi saf mı sanıyorlar" sözünü manşete çeken gazetenin haberinde Arınç`ın tartışmanın bu noktaya gelmesinden oldukça üzgün olduğu yazılıyor.

SENARYOLARA ŞAŞIRMIŞ
Bu atmosferin oluşmasında ise Arınç hakkında AK Parti`den ayrılması yönünde senaryolar ortaya atan ve Arınç`a övgüler dizen köşe yazılarının etkili olduğu belirtildi. Ankara`da köşe yazılarına gözatan Arınç`ın `Yıllardır bize düşmanca yayın yapan bazı köşe yazarları ve gazeteler şimdi methiyeler diziyorlar. Bunlar bizi saf mı zannediyor` şeklinde yorum yaptığı öğrenildi.
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir