• DOLAR 32.471
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2441.74
  • ...
Şanlıurfa`da İki Ayrı Kaza : 2 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Şanlıurfa-Gaziantep otoyolunun 60’ıncı kilometresinde, aynı güzergahta ve 5 kilometre aralıkla iki ayrı kaza oldu. Birinci kaza saat 05.30 civarında meydana geldi. Otogaz yüklü tanker, sis nedeniyle lastiği patlayan buğday yüklü kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile duran kamyonun hemen önünde duran başka bir kamyona çarpması ile meydana gelen kazada ismi henüz öğrenilemeyen tanker sürücüsü feci şekilde can verdi.
 
OTOGAZ YÜKLÜ TANKER SIZINTI YAPTI
 
Uzuvları farklı bölgelere dağılan sürücünün cesedinin ise tanker altında kaldığı öğrenildi. Kamyon sürücüsü ise yaralandı. Yaralı, arkadaşının yardımı ile Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazanın etkisi ile otogaz yüklü tanker sızıntı yaptı. Bunun üzerine çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Otoyol ise trafiğe kapatıldı. Gaz firmasına, tankeri boşaltması için bilgi verildi.
 
İkinci kaza da ise ilk kazanın olduğu yerin yaklaşık 5 kilometre gerisinde meydana geldi. Kazaya yine aşırı sis neden oldu. Cuma Ekcil yönetimindeki yolcu otobüsü sis nedeniyle önde yavaş ilerleyen kamyona arkadan çarptı. Otobüsün ön tarafının hurdaya döndüğü kazada otobüs muavini olduğu bildirilen Rıdvan Dölçek hayatını kaybetti. Kazada 19 kişi ise yaralandı. Can pazarının yaşandığı kazada yaralılar etrafa savruldu. Olayın duyulması üzerine çok sayıda ambulans kaza mahalline sevk edildi.
 
20 KİLOMETRE KUYRUK OLUŞTU
 
Sağlık personeli ilk müdahaleyi kaza mahallinde yaptı. Araç kuyruğu nedeniyle ambulanslar kaza mahallinden çıkmakta zorlandı. Daha sonra durumu ağır olan yaralılar Şanlıurfa’daki Mehmet Akif İnan ve Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Her iki kaza nedeniyle yaklaşık 20 kilometre araç kuyruğu oluştu. İki kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir