• DOLAR 32.525
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2420.878
  • ...
Muhtarlar çevre konferansında buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Konfederasyonu'nun ortaklaşa düzenlemiş oldukları çevre konferansı Antalya Kemer-Göynük'te gerçekleşti.


Türkiye'nin 81 ilinden 250 dernek başkanı, 7 bölge muhtarlar federasyon başkanları, Muhtarlar Konfederasyon Başkanı Hüseyin Akdeniz, Çevre ve Şehircilik Genel Müdürü ve Müşavirinin katılımıyla gerçekleşen konferansta çevre ile ilgili 7 uzman ekip sunum yaptı.


Toplantı kapanış bölümünde söz hakkı alıp kürsüye çıkan Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Mahsum Padir, Batman'ın tanıtımını, barış sürecini ve geçmişte bölgemizde meydana gelen ihmaller v.b konulara vurgu yaptı.


Padir konuşmasında, "Burada edindiğim izlenimlere göre tüm katılımcı Muhtar temsilcilerinin önemli bölümünün kafasında bölgemize ilişkin halen önyargıların olduğunu düşünüyorum. Bu önyargıların önüne geçmek için tüm katılımcı arkadaşları bölgemize davet ediyorum." dedi.


Padir, Batman'ın tanıtımı adına finansmanını temin edebilmeleri halinde, önümüzdeki aylarda 81 il dernek başkanlarını, Federasyon ve Konfederasyon başkanlarını Batman'a davet edeceğini açıkladı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir