• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
`Zulüm bitene kadar meydanlardayız`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA- Her hafta düzenli olarak basın açıklaması yapan Konya İnanç Özgürlükleri Platformu 322. hafta basın açıklamasını platform olarak bağlı oldukları Adalet Ve Özgürlükler Platformu üyelerinin de katılımıyla yaptı.

İki gün sürecek olan 14. İstişare toplantısı için Türkiye`nin değişik illerinden Konya`ya gelen kalabalık bir kitle tarafından gerçekleştirilen basın açıklaması, Kayalıpark meydanında Ersoy Kağnıcıoğlu tarafından okundu.

Açıklamasında, "Yaşadığımız çağın şahitleriyiz. Nesilden nesile devam eden direniş yolunun takipçileriyiz." diyen Kağnıcıoğlu, "Bugün burada ülkemizin farklı coğrafyalarından iştirak etmiş ve 9 yıldır devam eden bir direniş halkasının temsilcileri ile birlikteyiz. Adana`dan Van`a, Antalya`dan İstanbul`a, Tokat`tan İzmir`e iklim iklim, bölge bölge direnişin erleri ile birlikteyiz." ifadelerini kullandı.

Zulüm bitene kadar meydanlarda olacakları vurgusunu yapan Kağnıcıoğlu, "Zulüm bitene kadar meydanlardayız. Zulüm bitene kadar yollardayız, hak için halkımızla birlikteyiz. Zafere olan inancımız, o adalete olan bağlılığımız kadar güçlüdür. Ve elbet fitne kalkıp din yalnız Allah`ın olacaktır." şeklinde konuştu. (İlyas Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir