• DOLAR 33.999
  • EURO 37.816
  • ALTIN 2753.175
  • ...
BESO Başkanı Çiftçi, TESK Genel Başkanı Palandöken’i ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, heyetiyle beraber, esnafın sorun ve taleplerini daha üst makamlara iletmek ve gündeme getirmek için Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Bu kapsam da Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i makamında ziyaret etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çiftçi, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte genel başkanını ziyaret ederek esnafın sorun, sıkıntı, istek ve taleplerini birebir genel başkana ilettiklerini söyledi.

"Esnafın maliyeti giderek artıyor"

Çiftçi, "Ulusal marketlerin yerel esnafımızı çok zorladığını bundan dolayı açılış ve kapanış saatlerinde kısıtlama yapılmasıyla beraber Pazar günleri kapalı olmaları talebinde bulunduk. Maliyetlerin giderek arttığı bu dönemde özellikle sigorta primi ve elektrik fiyatlarının esnafımızı çok zorladığını bu konu da desteklenmelerin yapılması gerektiğini vurguladık. Son zamanlarda yaşanan maliye denetimlerinin İBAN ile ödeme ve yazar kasa post mecburiyetinin de getirdiği zorlukları ilettik." dedi.

"Esnafın sorunlarını bire bir ilettik"

Esnafın zor zamanlardan geçtiği bu dönemde esnafın üstüne gitmektense daha fazla destek olunması gerektiğini aktaran Çiftçi, "Bakanlığın ve kurumlarımızın da esnaflarımıza daha çok yardımcı olmaları ve desteklenmelerini görmek istediğimizi ifade ettik. Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken ilettiğimiz sorunlarla alakalı görüştüklerinin ve kendilerinin de bu sorunları sürekli olarak dile getirdiğini ve getirmeye devam ederek elinde geleni yapacağını söyledi. İlgi ve alakalarından dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir