• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
İşgal rejiminin barbar saldırıları Ağrı'da tel'in edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhuriyet Caddesinde bulunan Merkez Camiinde Cuma namazının ardından Peygamber Sevdalıları Vakfı Ağrı Şubesi tarafından basın açıklaması düzenlendi.

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan’ın açılış konuşmasının akabinde toplanan gurup adına açıklama metnini Ağrı Umut Kervanı Dernek Başkanı Muhammet Arif Yılmaz okudu.

"Siyonist işgal rejiminin Gazze'de sürdürdüğü soykırımı telin etmek, Gazze direnişinin yanında yer almak ve direnişe destek olmak amacıyla bir arada toplanmış bulunmaktayız." diyen Yılmaz, şöyle konuştu:

"Gazze'de 10 aya yakın bir zamanda dünya tarihinde görülmemiş bir zulüm yaşanmaktadır.  Hiçbir ölçü, kaide ve kural tanınmayan siyonist şer ittifakı, her gün katliam, cinayet, yerleşim yerlerinin bombalanması ve akla hayale gelmeyecek cürümleri işlemektedir. Ümmetin dağınıklığından, ırki, mezhebi, siyasi ve etnik ihtilaflarından istifade eden siyonist ittifak güçleri, mazlum Gazze halkını soykırımdan geçirme cüretini göstererek tarihte benzeri görülmemiş gaddarlıkla saldırmaktadır. Bebek, çocuk, kadın, yaşlı, sivil ve masumlara yönelik zalimane saldırılar yapılmaktadır. Bir halk yok edilmek ve haritadan silinmek istenmektedir. Siyonist işgal rejimi, Gazze halkının çelikten iradesini kıramadı, mücadele azmini yok edemedi. Filistinli kardeşlerimiz yaralandılar, şehid oldular, sürüldüler, göçe zorlandılar, zorla yerlerinden edildiler, açlıkla, susuzlukla sınandılar, öpmeye kıyamadıkları yavrularını toprağa verdiler. İşkencenin her türlüsüne maruz bırakıldılar. Küresel sistemin tüm acizliklerini bizzat yaşadılar. Ama zulme ve zalime asla boyun eğmediler. İnsanlığın onurunu savunmaya devam ettiler. Halen de devam ediyorlar. Ölümü öldüren, Allah'a tevekkül eden bir milletin karşısında hiçbir güç duramaz."  

Aksa Tufanı operasyonunun siyonistlerin yenilmezlik algısını kırdığına dikkat çeken Yılmaz, "Gazze halkı ve direnişin kahraman evlatları, dünya istikbarına meydan okudular. Bu meydan okuma aynı zamanda başta İslam ümmeti olmak üzere Siyonistlerin zulmünü görmezden gelip üç maymunları oynayan tüm dünyanın korkaklığına da bir meydan okuma oldu. Gazze halkı ve direniş kahramanları, 7 Ekim'den bu yana siyonist nazi soykırımına karşı dik durarak ümmetin yüz akı oldular.Gazze'deki Siyonist soykırımı Batının ve modern çağın karanlık ve gerçek yüzünü ortaya çıkarmıştır. Çağdaşlık, özgürlük, insan hakları, çocuk hakları, kadın hakları, sivillerin dokunulmazlığının birer masaldan ibaret olduğunu gözler önüne sermiştir. Siyonist işgal rejimi, çocuk, kadın, yaşlı ve sivil insanları katlederken Gazze'de sadece katliam işlemiyor. Siyonistler aynı zamanda insanlığın vicdanına da savaş açıyor." dedi.

Konuşmalarının devamında Müslüman halklara ve devlet liderlerine seslenen Yılmaz,  "Dünyanın özgür halklarından ve vicdan sahibi devlet liderlerinden talebimiz şudur; Siyonist işgal rejimine destek sağlayan ürünleri boykot etmeye devam ediniz. Filistin devletinin tanınması ve Gazze'de katliamların durması için çaba sarf eden devletlerin ve uluslararası alanda bu yönde başlatılan tüm girişimlere destek veriyoruz. HAMAS'ın Gazze'de kalıcı ateşkesin sağlanması yönündeki şartlarını destekliyoruz. Uluslararası kararlar neticesinde, Gazze'de kalıcı ateşkesin sağlanması, işgalcilerin Gazze'den çekilmesi, Gazze'nin yeninden imar edilmesi, insani yardımların ulaştırılmasına yönelik söz konusu kararların pratikte yerine getirilmesi için siyonist şer ittifakına karşı baskı yapılmasını talep ediyoruz. HÜDA PAR'ın siyonist işgal ordusunun saflarında yer alıp Gazze'de soykırım suçunu işleyen Türkiye vatandaşı olan Siyonistlerin vatandaşlıktan atılması, müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması ve mal varlıklarına el konulmasına dair kanun teklifini destekliyoruz. HÜDA PAR'ın söz konusu kanun teklifine Mecliste grubu bulunan veyahut bulunmayan tüm partilerin ve milletvekillerimizin destek vermesinin vicdani ve insani bir sorumluluk olduğunu hatırlatarak, destek vermelerini talep ediyoruz. Siyonist işgal rejimi, denize dökülüp haritadan silinene kadar azim ve kararlılıkla Kudüs davasını savunmaya devam edeceğiz." dedi. (İLKHA) 









Bu haberler de ilginizi çekebilir