• DOLAR 32.588
  • EURO 35.038
  • ALTIN 2456.306
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- 04 Ağustos Perşembe Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Medya Gazetesi; `Kantar Köprüsü İçin İftarda Biraraya Gelindi`
Kantar Köprüsüyle ilgili son dönemdeki söylentiler üzerine açıklama ardına açıklama yayınlayan bölge köy muhtarları önceki akşam Bozooğulları Otel`de Milletvekili Ziver Özdemir ve Vali Ahmet Turhan`la iftar yemeğinde bir araya geldi.

`Kızılay`dan İhtiyaç Sahibi Ailelere Kavurma Yardımı`
Türk Kızılay`ı Derneği Batman Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, Ramazan ayı 3 gününde yardıma muhtaç 200 aileye bir kilo kavurma ve bir adet ekmeğin, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımının yapıldığını bitirtti.

Pusula Gazetesi; `SES, uygulamalara Sessiz Kalmıyor`
Sağlık ve sosyal hizmet emekçileri sendikası hükümetin 2011 yılı için toplu görüşme davetine tepki göstererek anayasada yer alan toplu sözleşmeyi hatırlattı.

`Elektrik Akımındaki Düzensizlik Vatandaşı Mağdur Etti`
Elektrik akımının aşırı düşmesinden dolayı elektronik cihazları yanan vatandaşlar TEDAŞ ve TEİAŞ yetkililerin sorunu bir an önce gidermesini istedi.

Doğuş Gazetesi; `Cami Palas Devri Başladı`
Ramazan ayının gelmesi ve havaların sıcak olması nedeniyle oruç tutan vatandaşlar, öğle vaktindeki aşırı sıcaklardan korunmak için camileri mesken tuttu.

`TGK: Sürgünler Bir An Önce Son Bulmalı`

Diyarbakır D Tipi Kapalı Ceza Evinde kalan Mahkûmların Batı İllerine Sürgün edilerek mağdur edilmelerine Türkiye Gençlik Konseyi Kurucu Genel Başkanı Rıdvan Söylemez tepki göstererek Sürgünlerin bir an önce son bulması gerektiğini ifade etti.

Mezopotamya Gazetesi; `Ramazan Da Fırsatçılara Dikkat`
Ramazan Ayı`nda bazı marketlerde fiyatlar değişmezken, bazı ürünlerde fırsatçılar fiyat artışı yapıyor.

`Sahurda Akrep Soktu`
Sahur hazırlığı yapan yaşlı kadını akrep kolundan soktu. Edinilen bilgiye göre; İluh Mahallesinde ikamet eden 72 yaşındaki Naime Taş isimli yaşlı kadın sahurluk hazırlamak için girdiği mutfakta tezgâh üzerinden gezinen akrep tarafından kolundan ısırıldı.

Batman Postası Gazetesi; `Milletvekili Özdemir Ve Vali Turhan Kantar Köprüsü İçin İftarda Bir Araya Geldi`
Bazı köylerin, merkezle gidiş gelişlerini kolaylaştıracak Kantar Köprüsü`yle ilgili son dönemdeki söylentiler üzerine tedirgin olan köy muhtarları, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve Vali Ahmet Turhan`la iftar yemeğinde bir araya geldi.

Batman Gazetesi; `Fırsatçılara Dikkat!..`
Ramazan Ayı`nda bazı ürünlerde fiyatlar değişmezken, bazı ürünlerde ise fırsatçılar fiyat artışı yapıyor.

Çağdaş Gazetesi; `Müftülüğü dinleyen yok!`
Batman Müftülüğü`nün "Ramazan ayında camiler yatma yeri değildir" uyarısına aldırış eden yok. Batman`ın eski camilerinden Ulu Camiye öğle namazı için gidenler, namaz sonrası şekerleme yapması tartışmalara yol açtı.

M. Sıddık Demir-İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir