• DOLAR 32.474
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2419.736
  • ...
`Bayanlar, çalışmalarımızın temel taşlarındandır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), çalışmaları kapsamında Diyarbakır İl Başkanlığı binasında bayanlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu, yaptığı açılış konuşmasında, "Bayanlar, parti çalışmalarımızın temel taşlarından biridir. Biz sizlerden çok daha fazla fedakarlık bekliyoruz." dedi.
 
Yapıcıoğlu konuşmasında, parti çalışmalarında bayanların yükleneceği misyona değinerek, "Kıymetli bacılarım özelikle şunu başta belirtmek isterim. Sizler parti çalışmalarımızın temel taşlarından birisiniz. Biz sizlerden çok daha fazla fedakarlık bekliyoruz. Bütün çalışmalarımızda gözeteceğimiz asıl amaç Allah`ın rızasını kazanmak olmalıdır. Yaptığımız her işte bunu kendimize rehber edinip azim ve gayret gösterirsek, inşallah çalışmalarımız bereketli olur. Hep beraber göstereceğimiz gayret, uyumlu ve prensipli çalışma, bizleri arzuladığımız hedeflere götürecektir." şeklinde konuştu.
 
Parti çalışmaları hakkında da katılımcılara bazı bilgiler veren Yapıcıoğlu, HÜDA PAR`ın mazlum halkların sesi olacağını dile getirdi.
 
Partimizin amaç ve hedeflerini iyi anlamalıyız
Toplantıda daha sonra söz alan Hür Dava Partisi Diyarbakır İl Sekreteri Şehmus Tanrıkulu, bayanların yapacağı faaliyetlerle ilgili olarak bilgilendirmelerde bulundu. Tanrıkulu konuşmasının bir bölümünde, "Bizi temsil eden bacılarımızdan isteğimiz, en başta partimizin amaç ve hedeflerini iyi anlamaları ve yapacakları görüşmelerde bunu kendilerine referans almalarıdır. Partimizin yaptığı açıklamalar, bilgilendirmeler ve savunduğu değerleri göz önüne alıp ziyaret ve faaliyetlerimizde bunu mihver edinmemiz gerekir. Aynı zamanda, gündemi iyi takip edip, siyasi gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmalıyız. Parti programını, parti tüzüğünü iyice okuyup anlamaya çalışmalıyız." diyerek bayanların çalışmalarında dikkat edecekleri konulara değindi.
 
İl Başkanlığındaki toplantıda, daha önce farklı toplantılarda üzerinde durulan iç bilgilendirme konuları, maddeler halinde ayrıntılı olarak ele alındı.

Toplantı, bayan katılımcıların bazı konularla ilgili yönelttikleri soruların yanıtlanmasıyla son buldu. (İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir