• DOLAR 33.997
  • EURO 37.847
  • ALTIN 2820.797
  • ...
Yemen'de milyonlar "Gazze'ye Sadık Kalın" yürüyüşüne katıldı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ammar Kızılçınar

Açıklamada, Filistin halkına seslenilerek, destekleri ve destek operasyonlarının sürdürüldüğü vurgulanarak, "Filistin halkına ve sevgili mücahitlerine diyoruz ki, emin olun ve emin olun ki yalnız değilsiniz, yanınızdayız ve yanınızda sağlam ve ilkeli duruşumuzdan geri adım atmayacağız." denildi.

Açıklama, Filistin halkını ve direnişini desteklemek için çeşitli vilayetlerde şimdiye kadarki en büyüğü olan milyonlarca güçlü gösterinin ardından geldi ve "Gazze'ye kararlıyız... Amerika'ya ve ona karışanlarla yüzleşeceğiz."

Açıklamada, "Filistin halkının ve Gazze Şeridi ile Batı Şeria'daki kahraman mücahitlerinin efsanevi kararlılığı" selamlandı ve Gazze Şeridi'ndeki tüm Filistinli aşiretler, işgal düşmanların tüm girişimlerini ve komplolarını engelleyen sağlam ve bilinçli duruşları için selamlandı.

Açıklamada ayrıca, Lübnan ve Irak'taki destek cephelerinin yanı sıra Yemen silahlı kuvvetlerini Irak İslami Direnişi ile bir araya getiren ortak operasyonlara övgüde bulunuldu.

Cuma sabahından bu yana, başkent Sana'da, işgal rejimin Gazze Şeridi'ne yönelik saldırısını reddetmek ve işgal suçlarını ve işgal altındaki Filistin'de sivillere karşı işlenen katliamları kınamak için Saada, Amran, Ibb, Raymah, Al-Dhalea ve Al-Jawf dahil olmak üzere çeşitli valilikler de dahil olmak üzere milyonlarca yürüyüş düzenlendi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir