• DOLAR 34.063
  • EURO 37.909
  • ALTIN 2795.525
  • ...
Siyonist işgalciler soykırımı 277'nci gününde de sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalciler, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine saldırılarını ve yoğun bombardımanını sürdürüyor. Yapılan saldırılarda her gün onlarca çocuk ve kadın şehid ediliyor.

İşgal rejimi, 7 Mayıs'tan bu yana geniş çaplı olarak Refah mahallelerine kara işgalini sürdürüyor. Gazze'nin çeşitli mahallelerine havadan ve topçu ateşi eşliğinde girerek korkunç katliamlar gerçekleştirmekte, Gazze Şeridi'nin kuzey kesiminde açlık çemberi genişlemekte, yardımların girişinin engellenmesiyle insanlar açlık nedeniyle şehid olmakta.

Direnişten ağır darbeler alan işgalciler, ailelerin evlerini, pazar alanları, sivil yaşam alanlarını bombalayarak, masum insanları şehid ediyor.

Gazze kentindeki El-Cela Caddesi'nde, Mehna ailesinin evinin bombalanması sonucu 6 şehid enkaz altından çıkarıldı ve bir bebek canlı olarak kurtarıldı.

Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Deyr'ul-Belah'ta bulunan En-Nahil Caddesi'nde işgalcilerin bombardımanı sonucu birçok sayıda kişi yaralandı.

İşgalciler, Nuseyrat'taki kampında Ferih ailesine ait bir evi hedef alması sonucu 7 kişi şehid oldu.

Han Yunus'taki Nasır Hastanesi, hastanenin tek oksijen istasyonunun birkaç gündür yakıt sıkıntısı nedeniyle durma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu bildirildi.

Hastane yönetimi çocuk hastaların oksijen yetersizliği nedeniyle şehid olduğu ve bazı hastaların yaşamını tehdit eden durumlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Elektrik kesintisi ve hastanedeki oksijen istasyonunun durması nedeniyle diğer hastaların yoğun bakıma alındığı vurguladı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir