• DOLAR 32.518
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2421.857
  • ...
Diyarbakır'da sağlık rezaleti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır Devlet Hastanesi acil bölümünde hastalara bakılmadığı ve bazı hastaların muayene olmadan hastaneden ayrıldığı iddia edildi.

Dün akşam saat 22.30 saatleri sırasında hastaneye giden Mehmet Karabulut, 1 saat beklemelerine rağmen kimsenin kendileri ile ilgilenmediğini iddia etti.

Karabulut, sözkonusu olay ile ilgili iddialar ile ilgili tepkisini şöyle dile getirdi: " Az önce acil bölüme geldik, kimse hastalar ile ilgilenmediği için 3 kişi aldığı fişlerini atıp gitti. Madem yetişemiyorsunuz doktor olarak sayınız iki ise, dörtte çıkarın, insanı niye bu saatte mağdur ediyorsunuz."

Gelen hasta ve hasta yakınlarının hastaneden beddua ederek ayrıldığını, sözlerine ekleyen Karabulut, hiçbir personelin hastaneye gelen hasta ve hasta yakınlarına kötü davranmaya hakkının olmadığının altını çizdi.

Karabulut, kendilerinin de, muayene olmak için aldığı fişleri iptal ettiğini sözlerine ekleyerek, hastane personelinin kendileri ile ilgilenmediği için tedavi olmadan hastanede ayrıldıklarını söyledi. ( Yakup Moğulgani- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir