• DOLAR 32.548
  • EURO 34.923
  • ALTIN 2430.686
  • ...
Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu Başkanı Diyarbakır'da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Yeni göreve başlamış olan Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, Tekirdağ ve Çorum gibi batı illerinden sonra bölgeye gelerek Mardin ve Diyarbakır'ı ziyaret etti.

Hastaneleri gezerek incelemelerde bulunan Dokucuya DKHB Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu eşlik etti.

Ziyaretin ardından Hastanelerin yapılandırılması ve değerlendirmesi ile alakalı il toplantısı yapıldı.

Toplantıya DKHB Genel Sekreterliği'ne bağlı merkezde bulunan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yöneticileri başta olmak üzere ilçe Devlet Hastaneleri'nin yöneticileri katıldı.

Ziyaretin oldukça verimli olduğunu kaydeden Kurtoğlu, "Gerçekleştirdiğimiz il Değerlendirme Toplantısı Kurum Başkanımız ve Başkan Yardımcımızın katılımıyla oldukça verimli geçti. Sorunlarımızı birinci ağızdan iletme fırsatı bulduk. Yenilikler ve sağlık yatırımları ile ilgili uzun ve önemli değerlendirmelerde bulunduk. Bu ziyaret bizi ziyadesiyle memnun etti" dedi.

Son olarak Dicle Üniversitesi tarafından düzenlenen Genç Yöneticiler Kulübü Sağlık Yöneticileri Sempozyumuna katılan Dokucu ve Kurtoğlu kısa bir konuşma yaparak ayrıldılar. (Ömer Yasin Ergin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir