• DOLAR 32.588
  • EURO 35.024
  • ALTIN 2459.205
  • ...
PKK/BDP Medyası Yine İftira ve Yalan Mesaisinde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HABER MERKEZİ - PKK/BDP medyasının akşam saatlerinde Batman’da bir düğünde yaşanan gerginlikte bir kişinin öldürülmesini HÜDA PAR üyelerinin üzerine yıkma girişimine HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens’ten yalanlama geldi.

Cens twitter hesabında yaptığı açıklamada PKK gurubunun parti üyelerine saldırdığını ve Batman’da bir düğünde yaşanan olay ile söz konusu olayın birbiri ile bir bağlantısının bulunmadığını belirtti.

PKK’Lİ GRUP SALDIRDI

Abdurrahman Cens olaya ilişkin açıklamasında 40-50 kişilik PKK’li grubun Batman’da HÜDA PAR üyelerine yönelik bir saldırı gerçekleştirdiği söz konusu olayda ölen herhangi bir kimsenin olmadığını belirtti.

ÖLEN ŞAHSIN OLAYLA BİR İLGİSİ YOK

Söz konusu ölen kimsenin PKK gurubunun HÜDA PAR üyelerine saldırı gerçekleştirdiği olayla bir ilgisinin bulunmadığını belirten Cens, olayın olduğu yer ve zamandan çok sonra o mahallede bir düğünde birinin öldürüldüğü ve bu öldürme ile söz konusu partili üyelerine gerçekleştirilen saldırının birbiri ile bir ilişkisinin olmadığını belirtti.

EMNİYET OLAYI AYDINLATMALI

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Cens, açıklamanın devamında, emniyetin söz konusu olayı bir an önce aydınlatması gerektiği çağrısında bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens twitter’daki hesabında yaptı açıklamada;

“PKKli 40-50 kişi Batman`da Partili üyelerimize saldırdı. Olayın olduğu yer ve zamandan çok sonra o mahallede bir düğünde birinin öldürülmesinin bu arbede ile ilgisi yoktur. Sosyal medyada Hüda Par`lılar saldırdı diye haber yayılmasi her zamanki iftira ve karalama kampanyalarının bir devamıdır. Emniyet bu olayı bir an önce aydınlatmalı ve failleri yargı önüne çıkarmalıdır.”

DOĞRUHABER
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir