• DOLAR 32.563
  • EURO 34.952
  • ALTIN 2446.624
  • ...
Kayseri`deki `Rabia Gecesi`ne yoğun ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KAYSERİ - Kayseri Kardeşlik ve İyilik Platformu, dün gece Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi`nde `Rabia Gecesi` etkinliği düzenledi. Binlerce kişinin katıldığı etkinlikte Peygamber Sevdalıları Platformu da stant açtı.

Program Kur`an-ı Kerim tilavetinin ardından araştırmacı yazar Abdurrahman Dilipak`ın konuşması ile başladı. Konuşmasına, Meclise başörtüsü ile giren milletvekillerini selamlayarak başlayan Dilipak, "Ümmetin yoksul kesiminin bugün içerisinde bulunduğu duruma bir çare olabilmek için, getirdiğiniz tekbirleri hayatınızda da yaşadığınızı göstermek için öncelikle size hiçbir faydası olmayan sigaranızdan feragat edin." dedi. 

Müslümanların zekât ve fitrelerinin 7 milyar tuttuğunu, ancak sigaraya yılda 10 milyar dolar para verildiğini söyleyen Dilipak, aşağıya atılan onlarca sigara paketini ezdi. Yardımlarla Somali`nin dirildiğine de dikkat çeken Dilipak, konuşmasında Mavi Marmara`nın İsrail`i ürküttüğüne dikkat çekti. 

Dilipak`ın ardından sahneye çıkan Adem Bilir, Mehmet Bilir ve Fatih Bilir, Kur`an-ı Kerim tilavetiyle dinleyenleri mest etti. 

Son olarak Grup Genç, ilahi ve ezgiler seslendirdi. 
(İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir