• DOLAR 32.496
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2441.919
  • ...
HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilatı sanayi esnafını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Hür Dava partisi (HÜDA PAR) Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Bingöl sanayi esnafını ziyaret etti. Sanayi esnafı, Hür Dava Partisi`nin kendilerine yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, siyasi hayatlarından başarılar diledi.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı, ziyaretlerinin kesintisiz olarak devam edeceğine dikkat çekerek, "Esnaflarımızla tanışma ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Kurban Bayramı`nda çarşı esnafını parti yönetimindeki kardeşlerimizle gezdik. Bayramda burası tatil olduğu için gelememiştik.
 
Dedik ki bugün de sanayi esnafını gezelim, aynı zamanda tanışalım, sorunlarını yerinde görelim ve partimizin tanıtım broşürlerini verelim. Çok güzel tepkiler aldık. Esnaf kardeşlerimiz bizleri olumlu bir şekilde karşıladılar." dedi.

Sanayi esnafının sorunlarını dinlediklerini ifade eden Başkan Tasalı, "Görmüş olduğumuz manzara çok vahim. Yetkililer ve siyasiler sanayi esnafının sorunlarına çok duyarsızlar. Yol sorunları var, su sorunları var, temizlik ve çevre sorunları var.
 
Kiralarının fahiş olduğu izlenimini edindik. Artı sanayi dükkânlarının yetersiz olduğu ve buna benzer birçok sorunla karşılaştık. İnşallah biz bu sorunları yanımıza not alarak, belediye başkan adayımızın dosyasına koyarak Allah nasip kısmet ederse ve kardeşlerimizin iradesi bizlerden yana tecelli ederse tekrar gelip bu sorunlarla birebir ilgileneceğiz. En kısa sürede bu sorunların telafisi için gerekli girişimlerde bulunacağız. Bu gördüğümüz manzara Bingöllümüze ve Bingöl halkına layık bir görüntü değildir." ifadelerini kullandı. 

"Esnaf, emeklerine ve kendilerine saygı gösterilmesini bekliyorlar" 
"Burada en az 3-4 bin insan ekmek kazanıyor" diyen Tasalı, konuşmasını şöyle sürdürdü, "Aynı zamanda istihdam var. Bingöl ekonomisine de büyük katkıları var. Fakat maalesef bu tür sorunlardan dolayı esnaflar şikâyetçi.
 
Siyasilerin, yöneticilerin ve kurum amirlerinin bu sorunlara bir an önce müdahil olmaları gerekir. Yerinde görmeleri gerkir. Bunun hal olması için gerekenleri yapmaları lazımdır. öncelike rahat nefes alabilecekleri bir yolun olması gerek. Her yer kazılmış ve toz toprak içinde. Bu insanlar hem toz yutuyor, hem de sağlıksız koşullarda çalışıyor. Bunu hak etmiyorlar. Buna layık değiller.
 
Bu kardeşlerimiz en güzeline layıktır. HÜDA PAR olarak inşallah Bingöl halkı bize teveccüh gösterirse layıkıyla onlara hizmet edeceğiz.
 
Layık oldukları hizmeti ayaklarına götüreceğiz. Bu kardeşlerimiz bunu hak ediyorlar. Emeklerine ve kendilerine saygı gösterilmesini bekliyorlar. Ama şimdiye kadar hep ihmal edilmişler. Temennimiz artık ihmal edilmemeleridir. Ziyaretimiz sırasında karşılaştığımız güzel muameleden dolayı kıvanç duydum. Bizleri iyi karşıladılar. İnşallah güzel şeyler olacak. Hepsinden Allah razı olsun. Hür Dava Partisi`nin kuruluşuyla Bingöl bundan sonra güzel hizmetlerle karşılaşacak inşallah."
(Nihat Kanat/Salih Gönül - İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir