• DOLAR 32.52
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2437.401
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 03 Temmuz Çarşamba Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Medya Gazetesi; `Banka Çalışanı Müşterilerin Hesaplarını Boşalttı`
Batman Halk Bankası Çarşı Şubesinde operasyon yetkilisi olarak görev yaptığı iddia edilen Ş.D adlı banka çalışanın müşterilerine ait hesapları boşalttıktan sonra kayıplara karıştığı belirtildi.

`Yerde Bulduğu Bir Cisim Elinde Patladı`
Batman`ın Kozluk ilçesinde Bir şişenin içinde bulduğu bir cismin elinde patlaması sonucu ağır şekilde yaralanan genç Hastanede tedavi altına alındı.

Pusula Gazetesi; `Paraları Alıp Kayıplara Karıştı`
Batman`da bankada çalışan bir personel çalıştığı bankanın kasasından 875 bin TL alarak kayıplara karıştı.

`İftarı Camide Uyuyarak Bekliyorlar`
Ramazan ayının gelmesi ve havaların sıcak olması nedeniyle oruç tutan vatandaşlar, öğle vaktinde aşırı sıcaklardan korunmak için camileri mesken tuttu.

Doğuş Gazetesi; `Güvenlik Görevlisi Bankayı Soydu`
Bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişi müşteri hesaplarından ve kasadan 875 bin TL para alarak kayıplara karıştı.

`Olimpikte Gece Mesaisi`
Batman Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren 19 Mayıs Olimpik yüzme havuzu ilk defa Ramazan ayında akşam hizmet vermeye başladı.

Mezopotamya Gazetesi; `Hayır Kurumu Gibi Çalışan Fırın Destek Bekliyor`
Batman da 9 yıldır her Ramazan ayında fakirlere ekmek dağıtmayı gelenek haline getiren ve hayır kurumu gibi çalışan fırın bu yıl yardım yapacak hayırseverleri bekliyor.

`Peygamberimiz Cebrail İle Mukabelede Bulunurdu`
Ramazan nedeniyle camilerde mukabelelere devam edilirken, eski Batman ve Mardin İl Müftüsü Celal Yıldız, mukabelenin meşruiyetinin peygamber efendimize dayandığını belirtti.

Batman Postası Gazetesi; `Cami Palas Devri Başladı`
Ramazan ayının gelmesi ve havaların sıcak olması nedeniyle oruç tutan vatandaşlar, öğle vaktindeki aşırı sıcaklardan korunmak için camileri mesken tuttu.

Batman Gazetesi; `Kenar Mahalleler Susuz`
Batman`da yaşanan su sıkıntısına tepki gösteren vatandaşlar, 21. Yüzyılda şehir merkezinde hala bidonla kuyulardan su çektiklerini ifade ederek, belediyeyi suyu satmakla suçladı.

Çağdaş Gazetesi; `En Sıcak Yaz!`
Batman, bu sıcaklığı en son 33 yıl önce yaşamıştı! Suriye, Irak ve İran`dan gelen toz bulutlarının geçen hafta kentte sıcak havalarla birlikte tehlikeli havayı yaşattığını belirten meteoroloji yetkilileri; "Batman, coğrafi konumundan toz taşınımları için elverişli" dediler.

Veysi Rüzgâr, M.Sıddık Demir - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir