• DOLAR 32.562
  • EURO 34.983
  • ALTIN 2449.204
  • ...
"Gençlerimizi ifsattan çıkartmak için çalışıyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA- Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi hafta sonu Genel Merkez görevlileri ve eğitimcileri ile Konya ve 31 ilçenin katılımı ile aylık divan ve eğitim programını gerçekleştirdi. Programın açılışı Anadolu Arifan yurdunda yoğun bir katılımla yapıldı.


Toplantıya AGD genel Başkanı Salih Turhan, Genel Merkez Teşkilat Komisyon Başkanı Ersan Bilgin, Genel Merkez İdari ve Mali İşler Komisyon Başkanı Köksal Bozan, Genel Merkez Müesseseler Komisyon Başkanı Medet Bulut, Bölge Başkanı Bahri Kırışık, İl Yönetimi ve İlçe Başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak, gençliğin önemine değinerek, geleceğin teminatı olan gençlerin en iyi şekilde yetişmesi için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.



Anadolu Gençli (AGD) Genel Başkanı Salih Turhan ise yapılan eğitim toplantılarının çok büyük önem arz ettiğini belirterek, herkesin omzunda yük olduğunu ifade ederek, tüm gençleri ifsattan ıslaha doğru yöneltmek için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.


Konuşmaların ardından Genel Başkan Salih Turhan'ın başkanlığında İl Divan Toplantısına geçildi.


Genel Merkez Teşkilat Komisyon Başkanı Ersan bilgin'in model çalışma sunumu ile devam eden eğitim programı ertesi gün genel merkezde devam etti.


Daha sonra, şube yönetimi katılımcılara teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.(İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir