• DOLAR 32.593
  • EURO 35.012
  • ALTIN 2456.414
  • ...
Diyarbakır'da 17 bin litre kaçak mazot yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır'da 24-26 Kasım tarihleri arasında kapsamında yapılan baskınlarda 17 bin litre kaçak mazot ve 5 kilogram toz esrar ele geçirildi.


Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Yenişehir İlçesi Çakmak köyünde şehirlerarası taşımacılık yapan yolcu treninde yapılan aramada 5 kilogram toz esrarın, ayrıca Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde bir benzin istasyonunda yapılan kontrolde 16 bin 536 litre kaçak motorinin ele geçirildiği ifade edildi.


Merkez Kayapınar ilçesinde bir yolcu otobüsünde yapılan aramada 3 bin 600 paket kaçak sigaranın ve Sur ilçesinde bir araçta yapılan aramada ise, 7 bin 800 paket kaçak sigaranın ele geçirildiğinin belirtildiği açıklamada, olaylarla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığı ve bunlardan 2'sinin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıkları ifade edildi.


Açıklamada son olarak, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla söz konusu olaylarla ilgili tahkikata başlanmış olup, akaryakıt istasyonunun yer altı tankı ve pompaları mühürlenerek faaliyetten men edildiği belirtildi. (M. Sait Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir