• DOLAR 32.523
  • EURO 35.062
  • ALTIN 2436.332
  • ...
Adana'da ABD konsolosluğu önündeki "direniş çadır nöbeti" devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana'da Girne Bulvarı üzerinde bulunan Amerika Birleşik Devletleri'ne ait Konsolosluk önünde bir araya gelen bir grup kadın, işgalci çetenin Refah kentine yönelik başlattığı saldırıları kınamak amacıyla konsolosluk girişine açmış oldukları direniş çadırı çeşitli gösteriler ve kermesle devam ediyor.

Konsolosluk girişi önünde Gazze'nin Refah kentinde işgalcilerin bombardımanı sonucu çadırlarında yanarak can veren çocukları temsilen tepki amaçlı çocuk, genç, kadın maketleri ateşe verildi.

Aynı zamanda Konsolosluk önünde Gazze yararına kermes düzenleyen grup, şehitlerin kanlarından binlerce insanın dirildiğine dikkat çekti.

Toplanan grup adına Gökkuşağı Derneği Başkanı ve Mavi Marmara Gazisi Fevziye Şenoğlu kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

"Nöbetimiz gece gündüz devam ediyor"

Etkinliğin direnişçilerin kaynaşmasına fayda sağladığını belirten Şenoğlu, şunları kaydetti:

"Şu an da Amerikan Konsolosluğu önündeyiz. Bugün bir farklılık yaptık hem Gazze yararına kermes düzenledik hem de bu kâfirlerin ve zalimlerin karşısında ne kadar rahat olduğumuzu, şehitlerin kanından binlerce insanın dirilişinin gerçekleştiğini gösterdik. İnşallah bu direnişimiz zafer olana kadar devam edecek. Bu zalimlerin kapılarını tutmuş bulunuyoruz. Rabbim mazlumların sesi kılsın bizi. Herkesi buradaki direnişe destek vermeye çağırıyoruz. Nöbetimiz gece gündüz devam ediyor, herkesi bu salih amele katılmaya davet ediyoruz." (İLKHA)










Bu haberler de ilginizi çekebilir