• DOLAR 32.809
  • EURO 35.373
  • ALTIN 2443.825
  • ...
Mersin'de 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencilerinin karne sevinci
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye genelinde tüm il ve ilçe müftülükleri bünyesinde faaliyet gösteren 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında eğitim gören minikler karne heyecanı yaşadı.

Bu kapsamda Mersin Anamur İlçe Müftülüğüne bağlı Akdeniz Camii Hamdi Müberra Mert, Değirmencik Burunu ve Yunus Emre Camii 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler, mezuniyet heyecanını yaşadı.

Kur'an kurslarında düzenlenen programda öğrencilerin sevincine ortak olan Anamur İlçe Müftü Vekili Süleyman Aydın Kafes, "4-6 yaş grubu kurslarımızda yavrularımız, seviyelerine uygun verilen eğitimlerle Kur'an okumayı, Hazreti Peygamberi, dini ve milli değerlerini ve birçok duayı öğrenmektedirler. Bu sebeple geleceğimizi emanet edeceğimiz bu çocuklarımızı bizlere emanet eden velilerine ve eğitimleri için çaba sarf eden hocalarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Duygu ve düşüncelerini ifade eden bir veli, "Yavrularımızın bu yaşta dini eğitim almalarının mutluluğunu bizzat yaşıyoruz. Çocuklarımızın isteyerek ve severek dinimizi ve Kur'an'ı öğreniyor olması bizleri çok mutlu ediyor. Diyanetimiz ve Müftülüğümüzden Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

Minik öğrencilere karneleri ile birlikte çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile program sona erdi.

(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir