• DOLAR 32.427
  • EURO 34.635
  • ALTIN 2377.492
  • ...
Yusufi Abi(leri)Me
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yusufi Abi(leri)Me

Nice yiğit insanlar baş koydu bu yola. Nice değerli alimimiz can verdi bu dava için. Nice Allah erleri dört duvar arasına konuldu; Allah’ın ipine sımsıkı sarıldıkları için. Her birisi yolumuzu aydınlatan bir kandil oldu, her bir nefer imanımıza iman kattı kanlarıyla. Ve direnişleri davaya sarılmamız için güç kaynağı oldu bizlere Yusufilerin.
 

Sizler... Ey davamızın temel taşları... sizinle tanıdık bu yolu. Sizinle anladık zalim kim, mazlum kimdir. Sizinle tanıdık hayatlarını Allah’a feda eden Allah erlerini. Sizinle anladık canını Rahman’a satmanın ne anlama geldiğini. Sizinle tanıdık kendimizi, ey Yusuf(as)’ın varisleri. Ey vücutları dört duvar arasındayken ruhları bizimle dava yollarında koşturanlar. Varlığınız sürur oldu bizlere. Dualarınızla ulaştık davanın baharına. Gayretlerinizle vardık Medinelere. Sizler Mekke’nin evlatları. Siz Habbalar, Bilaller, Süheybler.. Eziyet ve sıkıntılarınız çekilmiş olan; onların vesilesiyledir bugün ayakta duruşumuz.
 

Diktiğiniz fidanlar bugün meyveye durdu ey İslam’ın yiğit hadimleri. Şükür o Allah’a ki, bizlere size halef olmayı nasip eyledi. Öyle bir geçmişi var ki bu davanın; her yerde şerefle yad ettiğimiz, gittiğimiz her ortamda başımızın dimdik durmasına vesiledir hala. Şükür Rabbimize. Şükür Rabbimize ki, bize bu davanın bir ferdi olmayı nasip eyledi.
Ve bugün... Her zamankinden daha çok muhtacız dualarınıza. Zayıf imanlarımız davanın ağır yükünü kaldırmakta zorluk çekiyor.

 

Tecrübelerinize muhtaçtır tecrübesizliğimiz. Lutfen! Aydınlatmaya devam edin önümüzü. Buna her zamankinden daha çok ihtiyacımız var... Rabbim sizlerin ve bu yola baş koyan diğer iman erlerinin yolundan ayırmasın bizleri...
(Kandıra 1 nolu F tipi’nde yatan abime ithaftır)

 

M.Turan/ Siverek

Bu haberler de ilginizi çekebilir