• DOLAR 32.457
  • EURO 34.749
  • ALTIN 2437.871
  • ...
Kalp krizine hastanede yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus'ta özel bir hastanede Gece Müdürü olarak çalışan 43 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Süha Batmaz, görevi başındayken kalp krizi geçirince aynı hastanede çalışan doktorlar müdahale ederek by pass yaptılar.

 

Süha Batmaz, mesaideyken akşam saatlerinde aniden ciddi bir sırt ve göğüs ağrısı yaşadı. Hemen Acil Servis'e başvuran Süha Batmaz'a kalp krizi şüphesiyle Acil Servis'te Kardiyoloji Uzmanı Dr. İbrahim Konukçu'ya muayene olan Süha Batmaz'a hemen anjiyo ilemi uygulandı. 3 damarı yüzde 99 tıkalı olduğu anlaşılan Batmaz'ın by pass ameliyatı olmasına karar verildi. Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Ali Yılmaz ve ekibi tarafından ameliyata alınan Batmaz'ın 3 damarı değiştirildi.

 

Yapılan ameliyat sonrası kendini iyi hissettiğini belirten Süha Batmaz, "Daha önce hiçbir rahatsızlığım yoktu. Birden bire gelişti. Bazen daralma, sıkıntı hissediyordum ama kalp olduğunu düşünemedim. Hastanede fenalaştığımda 'ameliyat' dediklerinde önce korktum. Çünkü daha önce bir kalp ameliyatı izlemiştim. Ama şimdi yeniden doğmuş gibiyim" dedi. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir