• DOLAR 32.912
  • EURO 35.226
  • ALTIN 2452.364
  • ...
Yetimler Vakfı'ndan "Afganistan'a Acil Yardım" çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Afganistan İslam Emirliği'nde son haftalarda yaşanan sel felaketleri büyük can kayıplarının yanı sıra binlerce evin yıkılmasına ve binlerce dönümlük tarım arazisinin de zarar görmesine yol açtı.

Büyük sel felaketi nedeniyle zor günler geçiren Afganistan halkının yaralarını sarmak ve acılarını dindirmek için Yetimler Vakfı acil yardım çalışması başlattı.

Dünyanın birçok ülkesinde yürüttüğü yardım faaliyetiyle hayırseverler ile ihtiyaç içerisindeki insanlar arasında gönül köprüleri kuran Yetimler Vakfı, son haftalarda Afganistan'da yaşanan sel felaketinde zarar gören bölge halkı için yardım çağrısında bulundu.

Yetimler Vakfı, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Afganistan'da, son günlerde yaşanan şiddetli yağışlar sonucu büyük bir sel felaketiyle karşı karşıya kaldı. Yüzlerce ev sular altında kaldı, binlerce insan yerinden oldu ve acil yardım bekliyor. Sel felaketi, özellikle çocuklar, yaşlılar ve kadınlar için büyük bir tehlike oluşturuyor.

Bu zor günlerde Afganistan halkının yanında olmalıyız. Hayatlarını yeniden kurmak için acil yardımınıza ihtiyaçları var.

Yetimler Vakfı olarak hayırseverlerimize çağrıda bulunuyoruz!

Bağışlarınız, yardıma muhtaç insanlara umut olacak. Birlikte hareket ederek Afganistan'daki bu felaketin yaralarını sarabiliriz." (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir