• DOLAR 32.712
  • EURO 35.436
  • ALTIN 2479.121
  • ...
TÖFSİAD Olağan Genel Kurul Toplantısı Gaziantep'te yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TÖFSİAD Yönetim Kurulunun ve üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen 3’üncü Olağan Genel Kurulda mevcut başkan Mustafa Ersayan, güven tazeledi.

Gaziantep’teki bir otelde gerçekleştirilen 3’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısına Türkiye’nin 51 ilindeki TÖFSİAD üyeleri katıldı.

TÖFSİAD’ın Gaziantep Üyesi ve Ford Özel Servis Yetkilisi Mehmet Yılmaz’ın ev sahipliğinde yapılan

3’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısında konuşan Türkiye Özel Ford Servisleri İşadamları Derneği (TÖFSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ersayan, “Öncelikle gerek burada bulunan, gerekse çeşitli sebeplerle bu toplantımıza iştirak edemeyen üyelerimize, bu güne kadar yapmış oldukları maddi ve manevi katkılardan dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Özel Ford Servisleri İş Adamları Derneği olarak 3’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısını Gaziantep’te yaptıklarını anımsatan Ersayan, “Bu toplantının gerek üyelerimize, gerekse ülkemize sağlayacağı yararlardan dolağı heyecan duymakta ve gururlanmaktayım. Derneğimizi 28 Aralık 2018 yılında kurduk. Geçici yönetim kurulu olarak 7 kişi ile başlamış olduğumuz çalışmalarımıza bu güne kadar özveriyle devam edilmiştir. Bundan sonrada devam edilecektir. Özel Ford servislerini bir araya toplayarak aynı çatı altında birleştirmek, bu sektördeki sorunlara çözüm olmak gaye ve çabası ile dernek tüzüğünün hazırlanması, yönetim kurulunun teşkilinde gösterdikleri takdire şayan çabalar için emeği geçen arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. 7 Kurucu üye ile başlamış olduğumuz dernek faaliyetlerine, yönetim kurulumuzun inceleme ve değerlendirmeleri sonucu 45 üye daha katılarak, kısa sürede üye sayısı 52’e çıkartılmıştır. Bu genel kuruldan sonra eminin üyelerimize ve ülkemize daha iyi hizmet verilmesinin önü açılacaktır. Özel Ford servislerinin ve çalışanlarının sorunlarının farkındayız, bu sorunları çözmek gayesi ile bir araya gelmiş siz değerli üyelerimizin, sorunların çözümünde göstereceğiniz katkıları şimdiden görebiliyor, bu özveriniz için teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu olarak yapmış olduğumuz bu çalışmaların yanında yapılacak daha pek çok çalışmanın ve katkının olduğunu biliyoruz.” ifadelerini kullandı.

3’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı kapsamında TÖFSİAD üyelerine çeşitli seminerlerin yanı sıra TÖFSİAD’ın yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirme verildi ve yeni dönemde gerçekleştirilebilecek ortak projeler konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.

TÖFSİAD’ın Gaziantep Üyesi ve Özel Ford Servis Yetkilisi Mehmet Yılmaz’ın ev sahipliğinde 3 gün boyunca Gaziantep’te kalan TÖFSİAD üyeleri, Gaziantep’te dolu dolu 3 gün geçirdi.

3’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısının ardından TÖFSİAD üyeleri, Gaziantep’in tarihi mekanlarını ve çarşılarını gezdi.

Tarihi Gaziantep Kalesi Çarşısı başta olmak üzere Bakırcılar Çarşısı, Almacı Pazarı, Kaleoğlu Mağarası, Şehreküstü Konakları ve kentin tarihi han ile mekanlarını gezen TÖFSİAD üyeleri, Gaziantep’e hayran kaldılar.

Gaziantep’in doğal ve organik lezzetlerini de tadarak alış veriş yaparak kent esnafına katkıda bulunan TÖFSİAD üyeleri, 3 gün boyunca Gaziantep’te unutulmaz bir gezi turu yaptılar.

TÖFSİAD üyeleri 3 günlük programın ardından Gaziantep’ten güzel izlenimlerle memleketlerine döndüler. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir