• DOLAR 32.867
  • EURO 35.161
  • ALTIN 2430.399
  • ...
HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Mersin'de bir dizi temaslarda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Siirtliler Vakfı Şube Başkanı Zafer Şahin Özturan'a ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Naci Yılmaz'ı ziyaret eden Dinç, daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'i ziyaret etti.

Dinç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Naci Yılmaz'ı ziyaretinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak, 5 aydır göreve başlayan Yılmaz'a hayırlı hizmetlerde bulunması temennisinde bulundu.

Daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'e ziyarette bulunan Dinç,. İl Müdürlüğü bünyesinde gençlere yönelik hizmetler hakkında bilgi alarak, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlerin nesne değil, özne olduğunu ve bunun gençlere hissettirecek yerli programların devam ettirilmesi temennisinde bulundu.

Ziyaretleri kapsamında Siirtliler Vakfı Mersin Şube Başkanı Zafer Şahin Özturan'ı da ziyaret eden Dinç, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vakfın çalışmalarına dair bilgi aldı. Dinç, Seçim öncesi buluştukları vakıf ve dernek temsilcilerini unutmadıklarını, insani ilişkilerinin seçim sonrası da devam edeceğini belirtti. Özturan, Dinç'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir