• DOLAR 32.468
  • EURO 34.703
  • ALTIN 2436.26
  • ...
Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BURSA- Fakir ve Muhtaç ailelere yaptığı yardımlarla sürekli gündeme gelen Umut Kervanı Yardım Platformu yine fakir ailelerin umudu oldu.
 
Bursa`da 140 muhtaç aileye et yardımında bulunan Umut Kervanı Platformu Bursa Yardım Komisyonu Başkanı Abdurrezak Aralan, yardımlarla ilgili bilgilendirmede bulunarak, her bayram da olduğu gibi bu bayramda da yardıma muhtaç aileleri yalnız bırakmadıklarını ifade etti.
 
Umut Kervanı Platformu Bursa Yardım Komisyonu Başkanı Aralan sözlerinin devamında, "Umut Kervanı Yardım Platformu olarak her zaman fakir ve muhtaç ailelerin yanında olmaya çalıştık. Bu bayramda aylarca evinde kırmızı et görmeyen fakir ve muhtaç ailelere ulaşarak onlara et yardımında bulunduk." dedi.
 
9 büyükbaş, 14 tane de küçükbaş kurban kestiklerini belirten Arslan daha sonra, " Üye ve gönüllülerimiz tarafından büyük bir titizlikle kesilen ve dağıtıma hazır hale getirilen etler bayramın 3. günü oluşturduğumuz dağıtım ekipleri tarafından 140 fakir ve muhtaç aileye ulaştırıldı."şeklinde konuştu.
 
Yapılan yardımların her yıl arttığını da sözlerine ekleyen Arslan, "Allah`a hamdolsun her geçen gün daha fazla yardım edilecek fakir aileye ulaşıyoruz onları sevindirmeye çalışıyoruz onların sevindiklerini görünce de bizde mutlu olup seviniyoruz." şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.(Zeki Aras-İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir