• DOLAR 32.589
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2459.246
  • ...
İstanbul Otogarı`nda dönüş izdihamı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL- Şehir dışından gelen bazı otobüsler, yoğunluk nedeniyle otogara 1-1,5 saat gecikmeli giriş yapabildi. Otobüslerin uzun kuyruklar oluşturduğu otogarda, evlerine ulaşmak için servis aracı bekleyen vatandaşlar da yoğunluk oluşturdu. İstanbul`a gelenlerin memleketlerinden çok miktarda erzak ve çeşitli eşyalar getirdikleri görüldü.

Uzun Kurban Bayramı tatilinden faydalanarak İstanbul`un kalabalığından, gürültüsünden uzaklaşmak isteyenler dünden itibaren de dönüş çilesi yaşadı. Tatilden dönenlerin yoğunluğu nedeniyle Esenler Otogarı`nda dün sabah saatlerinde adeta izdiham yaşandı. Otogar girişindeki gişelerde şehirlerarası otobüslerinin uzun kuyruklar oluşturması yolcuların saatlerce beklemesine neden oldu.

Kurban bayramı nedeniyle yollarda oluşan yoğunluk sabah itibarı ile otogara da yansıdı. Sabahın erken saatlerinden itibaren giriş gişelerinde kuyruklar oluşurken, otobüsler ve yakınlarını karşılamaya gelenler otogara girebilmek için saatlerce beklemek zorunda kaldı.

Otogar girişindeki yoğunluk nedeniyle yolcular otobüs içinde saatlerce bekledi. Otogara giremeyen bazı otobüsler yolcularını otogarın dışında indirirken, ek sefer yapan otobüsler de otogara alınmayınca kargaşa yaşandı. Öte yandan bayramı İstanbul`da geçiren vatandaşlar da memleketlerine gidebilmek için uzun süre otobüs beklediler. (Erkan Yavuz-İLKHA)

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir