• DOLAR 32.594
  • EURO 35.008
  • ALTIN 2450.89
  • ...
Osmaniye`de muhtaç ailelere et dağıtımı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
OSMANİYE - Osmaniye İlim ve Yardımlaşma Derneği (OSİYAD) Yardım Komisyonu tarafından yapılan et dağıtımı, fakir ve muhtaç ailelerin yüzlerini güldürdü.

Kurban Bayramı münasebetiyle derneğin üye ve gönüllüleri tarafında bağışlanan etler, bizzat dernek yetkilileri ile yardım komisyonu tarafından ailelerin evlerine kadar götürüldü.

Kurban Bayramı vesilesi ile Osmaniye`de gönül köprüleri kurmak istediklerini ifade eden OSİYAD Yardım Komisyonu Başkanı Mahfuz Akgün, amaçlarının kurban kesmeye gücü yetmeyen ailelere bir nebze de olsa bayram sevincini yaşatabilmek olduğunu belirtti.

Bu tür faaliyetlerin kardeşlik bağını güçlendirdiğini ifade eden Akgün, "Bu Kurban Bayramı`nda üye ve gönüllülerimiz tarafından bağışlanan 4 küçükbaş ve diğer kurban etlerini daha önce tespit ettiğimiz yaklaşık 50 muhtaç aileye 2`şer kilo halinde paketleyerek ulaştırdık. Amacımız Allah`ın rızası olup zenginle fakir arasında bir köprü vazifesi görmektir. OSİYAD`ın Yardım Komisyonu olarak, yaptığımız bu yardımlar, bayramdan sonra da devam edecek." dedi. (Abdulkadir Alakuş/Sinan Özdil - İLKHA)
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir