• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Umut Kervanı Şırnak`ta binlerce muhtacı sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK - İslami Sivil Toplum Kuruluşları, fakir insanların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Umut Kervanı Yardım Platformu`na üye 5 Sivil Toplum Kuruluşu, Şırnak merkez ve ilçelerinde kestikleri kurbanlıkların etlerini, fakir ve ihtiyaç sahibi binlerce aileye ulaştırdı.
 
Umut Kervanı Yardım Platformu`na üye olan Şırnak Merkez Nuh Eğitim Der, Cizre Nuh Gıda Bankası, Kumcatı Beldesi Camii Der, İdil İrşat Der ile Silopi İpek Yolu Cami Der` den oluşan 5 İslami Sivil Toplum Kuruluşu, yaptıkları et yardımıyla toplam 2 bin 241 aileyi sevindirdi.
 
Kurban Bayramı münasebetiyle hayırseverlerin bağışladığı kurbanlıklar, Platforma üye dernekler tarafından, toplu olarak kesildi. Kesim yapıldıktan sonra kurban etleri, Platforma üye dernekler tarafından 5 ayrı yerleşim merkezinde bayram öncesinde tespit edilen fakir ve muhtaç ailelere dağıtıldı.
 
Şırnak Merkez Nuh Eğitim Der`in toplam 420, Cizre Nuh Gıda Bankası`nın bin 100, Kumçatı Beldesi Cami Der`in 158, İdil İrşat Der`in 423 ve Silopi İpek Yolu Cami Der`in de 140 aileye et yardımında bulundukları öğrenildi. (Abit Dündar - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir