• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Batman Umut-Der 3 bine yakın aileye kurban eti dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Kurulduğu günden bu yana yaptığı yardımlarla fakir ve kimsesiz insanların umut kapısı olan Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Batman Umut-Der Gıda Bankası, bu bayramda da fakir ve yardıma muhtaç kimselerin yüzünü güldürdü.
 
Dernek üye ve gönülleri, mahalle mahalle dolaşarak fakir ve kimsesiz muhtaç ailelere et dağıttı. Batman Umut-Der, 60 araç ve 120 kişiden oluşan Peygamber Sevdalılarına üye derneklerin desteğiyle, 2 günde 2 bin 755 aileye et dağıtımında bulundu.
 
Kurban çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Umut-Der Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ekinci, "Kurbanlarımızı bayramın birinci günü kesmeye başladık. Bayramın ikinci günü 2 bölgeye yaklaşık 450 aileye kurbanlarımızı ulaştırdık. Bayramın üçüncü gününde 3 bölgeye 2 bin 305 aileye kurbanlarımız dağıtıldı. Bu dağıtımlarımızı Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerin üye ve gönüllülerinin desteğiyle gerçekleştirdik. 120 dernek üyesi ve 60 araçla bu kurban dağıtımlarını yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bizlere yardım eden herkesten Allah razı olsun." dedi.
 
Ekinci, yaptıkları kurban dağıtımının devam edeceğini sözlerine ekledi. (Hamza Kaya - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir