• DOLAR 32.514
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2439.265
  • ...
Deride BDP/PKK Tekeli Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Doğruhaber/haber-yorum
 
Devletin deri zulmünü yıllarca yaşadık. Tam kurtulduk derken şimdide BDP/PKK`nin zulmü başladı. Allah zalimleri kahru perişan etsin.

Bunlar daha devlet kurmadan zulme başladılar. Kuracakları devletin nasıl olacağını da aslında göstermiş oluyorlar.
Kendilerinden başka kimseye hayat hakkı tanımayacaklarına bugünkü uygulamaları en büyük göstergesi. Bir deri için adam öldürmeye teşebbüs edecek kadar gözleri kararmış bu güruh, her gün “toplumun farklılığının zenginlikleri olduğunu”, demokrasi ve insan haklarının önemini anlata anlata bitiremiyorlar.

Bu insanlar belki başkalarını kandırtabilirler ama bizi asla kandıramazlar. Demokrasi adına söyledikleri her cümle yalandır. Çünkü kendileri demokrasiye iman etmemişler. Her birisi birer sosyalizm havarisi iken, toplum tarafından karşılık bulmayacaklarını bildikleri için siyasi münafıklık yapıp demokrasi havarisi gibi görünmeye çalışıyorlar.

Ne söylemlerinizde ne de eylemlerinizde bir samimiyet var. Siz bu toplumu kucaklayacak kadar bir hoşgörülüğe sahip değilsiniz. Sizin ruhunuzda Mao’nun, Stalin’in ve Lenin’in demir yumruğu, katliamları ve despotluğuna olan özlemler işlenmiş. Sizler demokrasi ve insan hakları için umutsuz birer vakasınız.

Toplumun çoğulculuğuna tahammülünüz yok. Hep tc’ nin eski versiyonunu takip ediyorsunuz. Tek örgüt, tek lider, tek devlet. Kendinizden başkasını da kabul etmezsiniz. Bir tek siz hakiki Kürtsünüz gerisi hep hain. Dediklerinizi demeyenler, tasdik etmeyenler sizin asıl düşmanlarınız. Yani kısaca “ya beni sev, bana itaat et, ya da terk et bu vatanı.” Aynen başkalarının size dediğini siz de başkalarına söylüyorsunuz.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir