• DOLAR 32.483
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2447.484
  • ...
Batman çöp şehri haline döndü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman'ın Cumhuriyet Meydanı Çarşısı, Seyran Caddesi'ndeki sokaklar başta olmak üzere bir çok cadde ve sokağa bırakılan çöpler halkı adeta bezdirdi.
Biriken çöpler yüzünden nefes alamaz hale geldiklerini ifade eden mahalle sakinleri ve esnaflar, belediyeyi göreve çağırdı.

Batman'ın şehir merkezinin çöplüğü aratmadığını ve çöp yuvası haline geldiğini belirten esnaflar, belediyenin asıl işini yapmadığını ve biriken çöpleri toplamadığını söyleyerek adeta belediyeye ateş püskürdü.

Yığınca biriken çöplerden dolayı pis kokuların yayıldığını ve bu yüzden iş yerlerinde bile durmakta güçlük çektiklerini vurgulayan esnaflar, çöplerin şehrin göbeğinden geçen yerlerde birikmiş halde kalmasının çok kötü bir durum olduğunu dile getirdiler.

Mahallelerde biriken çöplerin uzun süre toplanmamasına tepki gösteren mahalle sakinleri ise, belediyenin Batman'da çöpleri uzun süre toplamadığını ve bu durumun kendilerini mağdur ettiğini belirterek belediyenin asıl görevi olan işleri yapmasını istediler.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir