• DOLAR 32.296
  • EURO 34.723
  • ALTIN 2408.2
  • ...
Siyonist rejim, İran'a yapılan saldırıyı kabul etmedi ama ima etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kökten dinci sözde Bakan Ben-Gvir, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Siyonist rejim'in düzenlediği öne sürülen saldırının yetersizliğine işaret ederek, bunu "zayıf" şeklinde nitelendirdi.

Katil Netanyahu'nun partisi Likud'dan milletvekili Tally Gotliv de söz konusu saldırıyı ima ederek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Siyonist rejimin sözde Meclisinde Güvenlik ve Dışişleri Komitesi üyesi olan milletvekili Gotliv, "Günaydın sevgili israil halkı, gururla başınızı dik tutacağınız bir sabah. Siyonist rejim güçlü bir devlettir, caydırıcılığın yeniden tesis edilmesini umuyorum." ifadesini kullandı.

Siyonist rejimde yayın yapan Kanal 12'nin haberinde, Dışişleri Bakanlığının, büyükelçiliklerden İran'a saldırı düzenlediği yönündeki iddialar hakkında açıklama yapılmamasını talep ettiği belirtildi.

Öte yandan, Siyonist rejim söz konusu saldırıya ilişkin resmi açıklama yapmadı.

İran basını, İran Hava Kuvvetleri Üssü'ne ev sahipliği yapan İsfahan eyaletinin kuzeydoğusunda patlama seslerinin geldiğini duyurmuştu.

İsfahan eyaletindeki patlama seslerinin ardından Tahran, İsfahan ve Şiraz ile İran'ın bazı bölgelerindeki uçuşların askıya alındığı bildirilmişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir