• DOLAR 32.423
  • EURO 34.6
  • ALTIN 2383.617
  • ...
İşgalciler Gazze'ye saldırmaya devam ediyor: Çok sayıda şehit ve yaralı var!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hüseyin Aydemir

Sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Deyr Belah kentindeki Aksa Şehitleri Hastanesi yakınlarında işgal ordusuna ait keskin nişancılar tarafından vurulan bir kişi hastaneye getirildi.

Ayrıca işgal güçlerinin Vusta iline düzenlediği yoğun bombardıman sonrası çok sayıda yaralı da hastaneye sevk edildi.

İşgal ordusu, Gazze'deki Muğraka bölgesi ile Zehra kentindeki bazı tarım arazileri ve yerleşim yerlerini hedef aldı.

- Siyonist rejimin Refah'a saldırısında yaralananlardan 3 kişi daha şehit oldu

İşgal ordusunun sabah saatlerinde Refah'ın güneyinde yer alan tarım arazisi üzerindeki bir barakayı hedef aldığı saldırıda yaralananlardan 3 kişi daha şehit edildi.

Gazze kentinden yerinde edilerek Refah'a gelen Iyad ailesinden 5'i çocuk, 2'si kadın 8 Filistinlinin şehit edildiği saldırıda yaralananlardan 3 kişinin şehit edilmesiyle şehit sayısı 11'e yükseldi.

Filistinli Iyad ailesinin bu saldırıda tüm aile bireyleri şehit edildi.

İşgal  ordusu ayrıca Refah'ın doğusunda yer alan Makbera Şarkıyye yakınlarında Filistinli Bahasıba ailesine ait evi de hedef aldı. Saldırıda çok sayıda Filistinli yaralandı.

- Gazze'nin doğu ve batısı hedef alındı

Gazze'nin batısındaki Şati Mülteci Kampında zorla yerinden edilenlerin bulunduğu bir okul işgal rejimi tarafından bombalandı.

Saldırıda 4 çocuk şehit oldu.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre ise işgal güçleri Gazze'nin doğusundaki Zeytun Mahallesinin güneyinde yer alan yerleşim alanlarının yanı sıra kentin güneyindeki Tel Heva, doğusundaki Şucaiyye ve kuzeyindeki Şeyh Rıdvan beldelerine saldırılar düzenledi.

11 NAAŞ DAHA ÇIKMIŞTI

Filistin sivil savunma ekipleri, gün içerisindeki açıklamasında Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinin farklı bölgelerinde enkazdan 11 kişinin daha cansız bedeninin çıkarıldığını duyurmuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir