• DOLAR 32.299
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2398.073
  • ...
22 sürekli işçi alınacak! KPSS şartı var mı? İşte detaylar...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı 22 sürekli işçi alımı yapacak. Başvurular 15.04.2024-03.05.2024 tarihleri arasında yapılacak.

Başvurular 15.04.2024-03.05.2024 tarihleri arasında şahsen abelirtilen adrese elden,
posta yolu veya kargo ile a Koşuyolu Mahallesi, Koşuyolu Caddesi No: 71 Kadıköy / İSTANBUL adresine yapılacak.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER
1. İş Başvuru Formunun (tükenmez ya da dolma kalemle, silinti, kazıntı olmayacak şekilde doldurulmuş) fotoğraflı ve imzalı aslı, (Ek-1)

2. Lisans, Yüksek Lisans, Doktora diplomasının veya Doçentlik belgesinin aslı veya noter veya okul tarafından onaylı örneği veya E- Devlet Kapısından alınan mezuniyet belgesi. (Eğitim durumunu gösterir belgelerin aslı ile birlikte Başkanlığımıza arkalı önlü bir adet
fotokopilerini getirmeleri halinde Başkanlığımızca aslı görülmüştür şeklinde onaylanarak aslı geri verilecektir.)

3. Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi. (YDS ya da eşdeğer belgenin aslı veya noter tasdikli örneği veya E- Devlet Kapısından alınan yabancı dil sonuç belgesi ya da Başkanlıkça tasdikli örneği. ÖSYM sonuç belgesinde mutlaka doğrulama kodunun bulunması gerekmektedir. Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil (YÖKDİL) Sınav sonucu kabul edilmeyecektir.)

4. En az 3 (üç) yıl kamu ve/veya özel sektör çalışma tecrübesini E- Devlet Kapısından alınacak barkodlu SGK Tescil ve Hizmet Dökümü/İşyeri Unvan Listesi ibraz edilecektir. (Araştırmacı (Doçent) ve Doktora mezunları için bu şart aranmayacaktır.)

5. Araştırmacı (Doçent) kadrosuna başvuru yapacak adaylar Ek-2’de yer alan makale, fikri sınai mülkiyet hakları ve araştırma projelerini, bilimsel çalışmalarını ve yayınlarını kapsayan belgeleri ibraz edecektir. Kanıtlayıcı belgeler, Ek-2’de yer alan bölüm ve alt bölümler
gözetilerek .pdf uzantılı elektronik dosya halinde sunulmalıdır. Hazırlanacak elektronik dosya; taşınabilir disk&CD ile Başkanlığımızın posta adresine ve insankaynaklari@tuseb.gov.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

6. Yabancı uyruklu Ar-Ge Uzmanı olarak başvurulması durumunda çalışma iznini gösterir belge.

7. Adli Sicil Belgesi. (E- Devlet Kapısından alınan adli sicil belgesi kabul edilecektir.)

8. Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge. (E- Devlet Kapısından alınan askerlik durum belgesi
kabul edilecektir.)

9. Görevini devamlı yapmasına engel bir durumunun olmadığına ilişkin yazılı beyanı.

10. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınav (ALES) Sonuç Belgesi. (ÖSYM sonuç belgesinde mutlaka doğrulama kodunun bulunması gerekmektedir. Araştırmacı (Doçent) kadrosuna başvuru yapacak adaylar için bu şart aranmayacaktır.)

11. Başka kurum veya kuruluşa karşı mecburi hizmetle yükümlü bulunmadığına dair yazılı beyanı.

12. Özgeçmiş (CV).

13. İlanda varsa belirtilen deneyim, sertifika, eğitim, tez çalışması, akademik çalışma vb. diğer
belgeler.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir